Elīna Maligina skaidro, vai oficiāli nomainījusi vārdu uz Helēna Ora (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Helēna Ora
Helēna Ora Foto: publicitātes

Māksliniece Elīna Maligina, viesojoties kanāla STV Pirmā! sarunu šovā "Kad viņas satiekas", atklāja, ka Helēna Ora nav viņas otrā personība un pasē nekas nav mainīts - tas ir pseidonīms.

"Tās, pirmkārt, ir tiesības uz manu kārtību manā mākslas darbu mapē, teiksim tā, jo uzvārdus var mainīt, tā arī dzīvē notiek. Man Maligina ir otrais uzvārds, un, mazums, dzīvē atkal kaut kas mainās, būs varbūt vēl kāds cits uzvārds vai es vienkārši pati izdomāšu mainīt sev pasē - arī uz to man ir tiesības. Tādēļ, esot godīgai pret saviem darbiem un cilvēkiem, kuri mani atpazīst gan Latvijā, gan varbūt arī ārpus Latvijas robežām, tad lai būtu šis pseidonīms, kuru es esmu izvēlējusies," otrdienas, 31. augusta, raidījumā atklāj Maligina. 

Uz jautājumu par to, kāpēc tieši "Helēna", māksliniece atbildēja, ka tas ir viņas otrais pasē ierakstītais vārds: "Arī pamatskolu es beidzu kā Helēna Dzelme, jo klasē bijām piecas vai sešas Elīnas. Ora ir atvasinājums no mana īru vectētiņa uzvārda Okaurs. [..] Kultūras ziņās es būšu tikai Helēna Ora."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu