Jaunā izskatā darbību turpina televīzijas kanāls TV 24

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Atklājot jauno sezonu, no 6. septembra televīzijas kanāls TV 24 modernizē savu tēlu un maina kanāla nosaukumu un logo, informē video satura redaktore Kamita Kalniņa.

Septiņu gadu laikā TV 24 ir izaudzis un kļuvis par vienu no lielākajiem televīzijas kanāliem Latvijā. 2014. gada 1. janvārī tika pārraidīts pirmais raidījums virszemes apraidē - daudzu skatītāju iecienītais "Preses klubs".

Līdz ar jauno nosaukumu arī kanāla logotips piedzīvos pārmaiņas - tajā vairs nebūs redzams vārds "Rīga". Jaunā identitāte simbolizē kanāla turpmākās attīstības vīziju - atbrīvojoties no "rāmja" kā galvaspilsētas televīzijai, TV 24 turpinās likt uzsvaru uz kvalitatīva informatīvā satura veidošanu, kas ir saistošs ikvienam Latvijas iedzīvotājam.

"Sekojot līdzi mediju telpas attīstībai un mediju patērēšanas paradumu maiņai sabiedrībā, TV 24 ir nolēmis modernizēt sava zīmola logotipu,"

par izmaiņām televīzijas kanālā informē TV 24 direktors Klāvs Kalniņš.

"TV 24 ir viens no vadošajiem informatīvajiem nesējiem visā Latvijā. Šobrīd, kad ziņas vairs nepatērējam tikai lineāri, skatoties televīziju, bet aizvien vairāk nelineāri - digitālajā vidē, ir svarīgi tās parādīt šeit un tagad no notikuma vietas. Tāds ir TV 24 mērķis un misija," skaidro Kalniņš.

TV 24 vērš uzmanību - kanāla nosaukuma un logo maiņa nekādā veidā neietekmēs līdz šim radīto televīzijas raidījumu saturu. Arī turpmāk ikkatrs Latvijas iedzīvotājs varēs skatīties savus iemīļotos TV 24 raidījumus ierastajā laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu