Makree izdod dziesmu ar Londonā bāzēto ierakstu kompāniju "Wh0 Plays Records"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Makree
Makree Foto: publicitātes

Elektroniskās mūzikas producents un dīdžejs Makree (Mārtiņš Makreckis) izdevis singlu "Heading South" Londonā bāzētās ierakstu kompānijas "Wh0 Plays" paspārnē.

Ar šo ierakstu kompāniju Makree jūnija sākumā izdeva singlu "Told You Once", to savos dīdžejsetos nospēlēja Tiesto, Guz, Illyus Barientos un citi deju mūzikā atzīti vārdi.

"Pirmo reizi izdzirdot dziesmā esošo indiešu vokālu, man radās idejas, kā šo pārtaisīt par deju mūzikas dziesmu. Pēc pirmo versiju atskaņošanas savos DJ setos saņēmu labu reakciju no cilvēkiem, kas mani pārliecināja ideju pēc iespējas ātrāk pabeigt un laist pasaulē," par izdevumu stāsta Makree.

Kopš Makree sadarbības ar britu mūzikas producentu Secondcity, kuru kopdarbu "Never Been In Love" izdeva Sony UK izdevniecība, latviešu mūzikas producents izdevis vairākus ierakstus ar Meksikā, Anglijā, Nīderlandē un Austrālijā bāzētām ierakstu kompānijām.

Ierakstu kompāniju "Wh0 Plays" vada Britu dīdžeju duets Wh0, kurš izdevis dziesmas ar ierakstu kompānijām Sony Music, Toolroom Records u.c.

Noklausies dziesmu! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu