Savu skanējumu pēc 8 gadiem beidz Grēviņa vadītais rīta raidījums "Pieci rīti" (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens / LETA

10. septembrī izskanēs pēdējais dīdžeja Toma Grēviņa vadītā rīta šova "Pieci rīti" raidījums, kas pie klausītājiem ik rītu devās kopš 2013. gada, informē Latvijas Radio. 

Jau septembra beigās Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ēterā sāks skanēt jauns interaktīvs rīta šovs "Rīta radio".

Raidījuma centrā būs pasaules un Latvijas jaunākā dzīvesstila, sociālā aktīvisma, digitālās vides, attiecību, izklaides, notikumu un mūzikas tendenču apspriešana, kas notiks ne vien radio, bet arī radio sociālo tīklu kontos. Jaunās programmas vadītāji tiks izziņoti drīzumā.

"Mēs ejam līdzi laikam. Bieži esam bijuši tā raidstacija, kas drosmīgi ievieš jaunus formātus un sociālās aktivitātes, ejot kopā ar pārējām Eiropas radio stacijām. Skatāmies, kāda ir pasaules elpa un savu jauno rīta programmu esam izveidojuši tā, lai aktuālais un novatoriskais ir kā svaigs rīta malks auditorijai, kas ir jauneklīga, sasniedz mērķus, ievieš pārmaiņas sabiedrībā un seko jaunākajām pasaules tendencēm," saka Latvijas Radio 5 – Pieci.lv radošais direktors Toms Grēviņš. "Kā ilggadējs "Pieci rīti” vadītājs komandas vārdā pateicos visiem programmas faniem un klausītājiem, ar kuriem kopā esam aizvadījuši aizraujošus rītus astoņu gadu garumā. Varu solīt, ka moži un enerģiski rīti kopā ar Pieci.lv turpināsies!"

"Rīta radio"
"Rīta radio" Foto: publicitātes

Sagaidot jauno raidījumu, kā tilts starp abām pārraidēm no 13. līdz 24. septembrim, ēterā no plkst. 6.00 līdz 9.00 skanēs Latvijā vēl nebijis pop-up radiošovs, ko vadīs sabiedrībā zināmi mūziķi, komiķi, influenceri u.c. Tā vadītājus klausītāji uzzinās, ieslēdzot radio vai sekojot līdzi Pieci.lv sociālo tīklu kontiem.

Pop-up radiošova noslēgumā 23. septembrī no plkst. 8.30 līdz plkst. 9.00 Latvijas Radio 5 – Pieci.lv ēterā un tiešraidē raidstacijas sociālo tīklu kontos klausītājiem tiks izziņoti jaunie "Rīta radio" vadītāji.

Plānots, ka septembra noslēgumā DJ Toms Grēviņš nāks klajā ar autorprogrammu.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu