Māņu slava ļoti samaitā cilvēkus: Dāvids izsakās par konfliktu modes šovā ar "TikTok" zvaigzni Lidu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvids
Dāvids Foto: Jānis Škapars/TVNET

TV3 šovā “Modes skrējiens” žūrijas lomu ieņēmusi stiliste Anita Altmane un modes mākslinieks Dāvids. Katrā no raidījumiem trīs dāmas veido savu tēlu uz noteiktu pasākumu, dzīves notikumu. Modes eksperti komentē izveidotos apģērba komplektus, sniedzot savu novērtējumu, un ik pa laikam gaisā uzliesmo saspringuma dzirkstis un asāki izteicieni.

Vienā no pirmajiem raidījumiem skatītājus un ekspertus ar savu izveidoto imidžu pārsteidza "TikTok" dīva Lidija.

“Skatītājs nav akls, viņš redz, ka izveidotais komplekts izskatās briesmīgi. Šādos gadījumos es nedrīkstu stāvēt malā un teikt, ka dāma izskatās burvīgi, un ir izvēlēts lielisks krāsu salikums. Ja īstenībā izveidotais tēls būtu aktuāls tikai pirms diviem vai trīs gadiem, skatoties no modes viedokļa,” savu nostāju pauž modes mākslinieks.

Dāvids atsauc atmiņā, ka neona krāsas bija modē pirms pieciem, sešiem gadiem. Mazie, šaurie briļļu rāmji bija aktuāli pirms diviem gadiem. “Ja es esmu eksperts, es nedrīkstu muldēt. Tagad modē ir lielas brilles ar izteikti smagiem briļļu rāmjiem, tādas old school stila,” komentē Dāvids.

Raidījums beidzās mazliet nokaitētā gaisotnē. “Pēc filmēšanas es vienmēr visiem pasaku paldies par piedalīšanos. Viņa aizgāja pat neatvadoties,” tā Dāvids. Viņš uzskata, ka māņu slava (popularitāte sociālajos tīklos) ļoti samaitā cilvēkus, liekot aizmirst pat  elementāras pieklājības normas.

“Pirms šova domājām, ka nebūšu rupjš un, iespējams, ļauns, bet šis gadījums lika man saprast, ka nedrīkstu klusēt, man ir jāsaka, ko domāju,”

atklāj Dāvids. “Jāpiebilst, ka es tiešām valdos un cenšos izteikties korekti, lai arī dažreiz vajadzētu parādīt visu īstajās krāsās.”

Pilnu interviju ar modes mākslinieku Dāvidu lasiet šeit!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu