Kas ir Britnijas Spīrsas jauniņais līgavainis? (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Britnija Spīrsa un Sems Asgari
Britnija Spīrsa un Sems Asgari Foto: EPA/Scanpix

Popmūzikas princese Britnija Spīrsa (39) nesen paziņoja par saderināšanos - viņas līgavainis ir 27 gadus vecais Sems Asgari. Lūk, kas zināms par Spīrsas ilggadējo mīlnieku! 

Asgari izdevumam "Men's Health" atklāja, ka viņam ir māsas, kurām allaž prasa godīgu viedokli: "Es daudz ko esmu iemācījies par sievietēm, pateicoties viņām, arī cieņu pret sievietēm."

"Es vienkārši vēlos, ka lai viņa [Britnija Spīrsa] ir priecīga. (..) Es nestrīdēšos - laimīga sieva, laimīga dzīve!" Drīz vien pēc šīs intervijas izskanēja bildinājums un tas esot bijis patiešām romantisks. Ārvalstu medijos mēļo, ka saderināšanās gredzenā esot iegravēts īpašs veltījums topošajai sievai. 

Lai arī pēc Spīrsas paziņojuma par saderināšanos viņas "Instagram" ieraksta komentāros netrūka tādu, kuri aicināja Asgari parakstīt laulības līgumu, - tā vietā, lai apvainots, Asgari reaģēja ar emocijikonu "100%" un atbildēja ar humoru: "Protams, mums būs laulības līgums! Lai varētu aizsargāt manu džipu un kurpju kolekciju, ja nu viņa mani pamet kādu dienu."

Tāpat līdz šim daudzi neuztvēra Spīrsas draugu nopietni un ir apsūdzējuši viņu par dzīvošanu uz Spīrsas rēķina un statusa, taču viņš izdevumam "Men's Health" uzsver: "Slava nav nav darbs. Es negribu uz to paļauties. Es es nedomāju, ka tas kādreiz mainīsies, ja godīgi. Es nevēlos sabojāt savu laimi vai savu būtību. Nekāda slava nav tā vērta."

Spīrsas topošais vīrs ir personīgais treneris, kurš nu pievērsies aktiermeistarībai. Tiesa, turpina nodarboties ar aktīvu dzīvesveidu un tiešsaistē piedāvā personalizētu uztura un fitnesa plānu.

Arī Spīrsa vairākkārt savos sociālajos tīklos dalījusies ar foto un video, kuros redzama kopā ar Asgari, nodarbojoties ar sportu. "Daudzi neapzinās, ka viņa ir ļoti, ļoti atlētiska. Mēs kopā spēlējam tenisu. Arī pingpongu. Viņai labi sanāk. Tā ir īsta sacensība," izdevumam "Men's Health" par attiecībām ar Britniju izteicās viņš.

"Pāri, kas sporto kopā, paliek kopā," tā reiz teikusi pati Britnija. 

Jau vēstījām, ka bildinājums seko pēc tam, kad Spīrsas tēvs un aizbildnis Džeimijs Spīrss iesniedza prasību tiesā atbrīvot viņu no aizbildņa statusa.

Spīrsas tēvam ar tiesas lēmumu piešķirtas aizbildniecības tiesības pār savu meitu pēc tam, kad 2008. gadā dziedātāja piedzīvoja garīga rakstura problēmas un tika uz laiku ievietota slimnīcā. Kopš tā laika aizbildniecība ir pagarināta vairāk nekā 10 gadus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu