"Trakākais ir tas, ka mani bērni augs šādā sabiedrībā!" Samanta Tīna pēc paziņojuma par vēlmi dibināt ģimeni esot saskārusies ar negācijām (21)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Lauris Vīksne

Dziedātāja Samanta Tīna, kura nule viesojās kanāla STV Pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" un atklāja, ka viņas nākotnes plānos ietilpst ģimenes dibināšana, pēc tam internetā esot saskārusies ar negācijām.

Jau vēstījām, ka raidījumā dziedātāja pastāstīja, ka pēc sapņa - piedalīšanos Eirovīzijā - piepildīšanas viņa ir gatava dibināt ģimeni. Tāpat viņa uzsvēra, ka topošajam vīram viņa esot jāpieņem tāda, kāda ir - "ar visiem plusiem un mīnusiem".  "Es noteikti zinu, ka nebūšu tā sieviete, kura ir mājās, gatavo brokastis, pusdienas, vakariņas, bet badā neviens nenomirs," raidījumā sacīja Tīna.

Pēc raidījuma dziedātāja esot saskārusies ar negācijām, par kurām pastāstīja arī vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos.

"Es nezināju, ka šodien man kā sievietei gribēt ģimeni un bērnus ir noziegums. Tas ir vienkārši... Palasot komentārus, zeme, atveries! Šausmas! Kā var tā par sievieti izteikties?

Trakākais jau visā tam ir tas, ka es apzinos, ka mani bērni augs šādā sabiedrībā! Kur ir tik milzīgs ļaunums.

Vot, tas mani biedē visvairāk!" sacīja dziedātāja.

Neatklājot, par kādām negācijām ir runa, viņa vēl pievienoja ierakstu, rakstot: "Sieviete vēlas ģimeni! Par to tiek publiski izsmieta un tiek izteikti piedauzīgi piedāvājumi! #vērtības"

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu