Tabloīds: Kanje Vests esot krāpis Kardašjanu ar slavenu dziedātāju (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kanje Vests un Kima Kardašjana
Kanje Vests un Kima Kardašjana Foto: EPA/Scanpix

Amerikaņu reperis Kanje Vests sava jaunākā studijas albuma "Donda" dziesmā "Hurricane" atzinies, ka bijis neuzticīgs laulības laikā ar Kimu Kardašjanu. Nu tabloīdi metušies šķetināt, kas bijusi Vesta mīļākā. 

Jau vēstījām, ka izdevumam "Page Six" vairāki avoti apstiprinājuši dziesmas vārdu autentiskumu, atklājot, ka Vests krāpis Kardašjanu pēc tam, kad viņa bija laidusi pasaulē pirmos divus bērnus - Nortu un Seintu.

Nu izdevumam "The Sun" kāds Vestam pietuvināts avots atklāja: "Kanje krāpa Kimu ar "A klases" dziedātāju. Kad tas notika, Vests pārsvarā uzturējās savā vecpuiša miteklī Holivudā, jo tas atradās tuvāk studijai, un viņš nebrauca mājās pie Kimas un jaundzimušā bērniņa pēc vēlām ballītēm."

Tiesa, dziedātājas vārds nav publiski atklāts.

Tāpat avots piebilst, ka Kanjes neuzticība notikusi laikā, kad pāra laulībā bija radušies sarežģījumi - Kima bija noraizējusies par savu ķermeni pēc otrā bērniņa nākšanas pasaulē un katru rītu pavadīja sporta zālē. 

Tāpat avots norāda, ka Kima pie Vesta neuzticības esot vainojusi pati sevi, sakot, ka "atgriezīsies seksīgāka nekā jebkad agrāk". 

Kā zināms, Vests un Kardašjana apprecējās 2014. gadā un ir vecāki četriem bērniem. Runas par abu laulības krīzi izskanēja pēc Vesta kandidēšanas uz ASV prezidenta amatu pērnā gada izskaņā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu