VIDEO ⟩ Apzagts mūziķa Paškeviča birojs: zaudējumi lēšami līdz pat 40 tūkstošiem eiro (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Mūziķis Deniss Paškevičs uzstājas koncertā "Visas taisnības" arhitektūras un mediju centrā "H2O6".
Mūziķis Deniss Paškevičs uzstājas koncertā "Visas taisnības" arhitektūras un mediju centrā "H2O6". Foto: Paula Čurkste/LETA

Pirmdienas, 13. septembra, pēcpusdienā sociālos tīklus pāršalca mūziķa Denisa Paškeviča ieraksts, ka ir notikusi zādzība. Naktī no svētdienas uz pirmdienu viņa biroja telpās ielauzās zagļi, kuri paņēma pašu svarīgāko – mūzikas instrumentus, vēstī raidījums "Bez Tabu".

Deniss zādzības laikā atradās tālu prom no galvaspilsētas - Liepājā. Viņš par notikušo uzzināja no kolēģiem. Secināts, ka zagļi ielauzušies aptuveni pulksten divos naktī un darbojušies gandrīz divas stundas.

"Faktiski viņi nozaga manu identitāti. Zagļi aiznesa gan manu saksofonu, gan kolēģu, nozaga modulāros sintezatorus. Es varu teikt, ka tas nav pietiekami, lai mani apturētu darīt to, ko es mīlu darīt visvairāk, spēlēt mūziku.

Es varu tikai minēt aptuvenus ciparus, kas ir 30 līdz 40 tūkstošus eiro, bet šobrīd tie nav precizējami," saka mūziķis Deniss Paškevičs.

Viņš pieļauj, ka zādzība bijusi rūpīgi plānota, jo telpās nav viegli iekļūt. Kameras fiksējušas divus cilvēkus.

"Birojs atrodas puspagrabā. Mums ir dzelzs durvis, viņi tika caur divām durvīm. Mēs šobrīd strādājam pie noziedznieku identifikācijas.

Esmu pārliecināts, ka viņiem nav kur likt šos instrumentus. Man visbēdīgāk būs uzzināt, ka instrumenti būs izmesti ārā. No pasaules mūziķu aprindām, kuriem varētu interesēt šādi instrumenti, viņi jau man ir ziņojuši, ka neviens neskarsies klāt un meklē tos,"

skaidro Deniss Paškevičs.

Mūziķa jaunā projekta TEN KA recenzija:

"Pieļauju, ka viena no versijām varētu būt tāda, ka nozog šādus netipiskus priekšmetus, jo ir pasūtījuma zādzība. Iespējams, aizved instrumentus uz ārzemēm. Vēl viens variants – konkurenti cenšas ieriebt un kādu skādi nodarīt," norāda Valsts policijas pārstāve Sandra Kuzmane-Ignatova.

Uz viena no saksofoniem ir iegravēts Denisa uzvārds, instrumenti ir ļoti specifiski un unikāli.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu