"Mesa" sāk sadarbību ar "Warner Music Baltics"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Mesa" (Gatis Irbe)
"Mesa" (Gatis Irbe) Foto: Artūrs Kondrats

20. septembrī viens no Latvijas mūzikas servisos straumētākajiem hiphopa projektiem "Mesa" izsludina jaunās dziesmas “Tuvāk tev” izdošanu un publisko informāciju par sadarbības sākumu ar "Warner Music Baltics".

Visas nedēļas garumā, atzīmējot dziesmas iznākšanu, “Mesa” dibinātājs un līderis Gatis Irbe viesosies vairākās Latvijas radiostacijās, kur tad arī klausītajiem būs pirmā iespēja dzirdēt jauno skaņdarbu. Savukārt no piektdienas, 24. septembra, dziesma būs pieejama visās straumēšanas un lejupielādes platformās.

"Dziesmas pamatuzdevums ir atgādināt mums pašiem, cik svarīgi esam viens otram un cik būtiski ir vienam otru atbalstīt. Ir patīkami apzināties, ka blakus ir kāds, uz ko varam paļauties, lai arī kam mēs ietu cauri, kopā mēs visu paveiksim. Tie ir mūsu sapņi, darbs, sirdslietas un ikdiena, kuros kopā speram soļus," par dziesmu stāsta Gatis Irbe.

"Esam ļoti priecīgi par šo gaidāmo sadarbību ar vienu no Latvijas mūzikas industrijas ilggadējiem dalībniekiem, talantīgiem mūziķiem un spēcīgām personībām!" sadarbības sākumu komentē Warner Music Baltics vadītājs Mikko Manninens. "Esam sajūsmā par jauno "Mesa" mūziku un šo gaidāmo laikmetu kopā."

15. oktobrī "Mesa" aicina savas mūzikas cienītājus uz vienīgo šo gada koncertu "Hanzas peronā". Koncerts norisināsies zaļajā drošības līmenī un to varēs apmeklēt, uzrādot Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas faktu apstiprinošu sertifikātu.

Foto: "Mesa" koncertā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu