Pie TV3 skatītājiem atgriežas "Gandrīz ideālas vakariņas"; pirmajā nedēļā - slaveni pāri (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirmdien, 20. septembrī, plkst. 18.10 kanālā TV3 un nākotnes televīzijā Go3 pie skatītājiem jau 11. reizi atgriezīsies iemīļotais kulinārais raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas". Šajā sezonā skatītājus sagaida vairāki pārsteigumi, viens no tiem jau pirmajā nedēļā, kad vakariņas gatavos pāri!

Skatītāju iemīļotais kulinārais raidījums “Gandrīz ideālas vakariņas” arī šajā sezonā pulcēs populāras, košas un neparastas personības un ļaus ielūkoties, kā rosība notiek slavenību virtuvēs. Būs jūtama sacensības garša, jo dalībnieki gribēs pierādīt, ka tieši viņu prasme uzņemt viesus ir pati labākā. Šajā sezonā skatītājus sagaida arī vairākas tematiskās nedēļas – viena no tām būs veltīta spilgtākajām "Twitter" personībām, savukārt citā viesosimies pie šova “X Faktors” personībām.

Atklājot raidījuma jauno sezonu, pirmie viesus uzņems juriste un kaislīga kulināre Agnese Caune un viņas vīrs - autosportists un improvizators Krišjānis Caune. Saviem viesiem par pārsteigumu, Agnese un Krišjānis kā vienu no trīs ēdieniem pagatavos latviešu viesībās tik iecienīto medus kūku.

Otrajā vakarā dosimies ciemos pie sabiedrisko attiecību speciālistes un kulinārā bloga autores Ilzes Veisbārdes un viņas vīra - grupas “Ducele” līdera Arņa Veisbārža. Lai arī Veisbārži ir pāris ar 32 gadu pieredzi, viņiem par izaicinājumu kļūs gan kopīga iepirkšanās, gan vienošanās par to, kā vislabāk izklaidēt savus visai prasīgos viesus.

Īsts negaiss mūs sagaidīs trešajā vakariņu dienā, kad viesosimies pie grupas “Prāta vētra” menedžmenta vadītājas un “X Faktora” žūrijas dalībnieces Aijas Auškāpas un bufetes “Dāvja virtuve” īpašnieka Dāvja Auškāpa. Auškāpu ģimenē galvenais ēdiena gādātājs un gatavotājs ir Dāvis, bet Aija rūpēsies par to, lai viesi ir izklaidēti un labā noskaņojumā. Bet vai viesi spēs saglabāt labu noskaņojumu brīdī, kad sāksies negaiss?

Savukārt noslēdzošās šīs nedēļas vakariņas gatavosim kouča Ilzes Mednes un digitālo mediju eksperta un uzņēmēja Artūra Medņa mājās. Medņu pāris raidījuma skatītājiem parādīs pat divas savas dzīvesvietas. Viņus noteikti varam saukt par šīs sezonas pirmajiem rekordistiem. Būsiet aculiecinieki tam, cik īsu laiku pirms viesu ierašanās ir jāsāk gatavot trīs kārtu vakariņas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu