Galvaspilsētas stilīgākās slavenības pulcējas jauno rudens/ziemas kolekciju modes skatē (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

21. septembrī u/v “Stockmann” norisinājās jauno rudens/ziemas kolekciju modes skate, viesu vidū pulcējot virkni pašmāju slavenību.

Modes skatē tika demonstrētas jaunā laikmeta modes tendences gan pasaulē atzītu zīmolu jaunumos, gan latviešu dizaineru piedāvājumā. Stilīgos un radošos apģērbu komplektus veidojis stilistu duets – talantīgā stiliste Sintija Selicka-Užāne un zīmola “Volga Vintage” dizaineris, stilists Sergejs Hatanzeiskis, bet modeļu grimu – atzītā grima māksliniece Jana Kozlovska ar komandu.

Par skates muzikālo noformējumu rūpējās DJ Rudd, bet viesus izklaidēja šarmantā pasākuma vadītāja Kristīne Komarovska. Pasākuma viesu vidū manīti TV personības Rūta Dvinska un Ramona Salmiņa, dizaineris un šobrīd uzņēmējs Dāvids Romans Andrejevs, pianisti Andrejs Osokins un Katrīna Gupalo, dziedātāja Marta Grigale, stilistes un žurnālu redaktores Olga Kolotova, Līga Zemture un Dace Krieviņa-Bahmane, podkāsta vadītājs un grāmatas “Stils” līdzautors Deniss Ševeļovs, kā arī virkne modes un dzīvesstila blogeru, vizāžistu un stila veidotāju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu