Sāra Džesika Pārkere nav gatava publiski sērot par "Seksa un lielpilsētas" kolēģa pāragro nāvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Sāra Džesika Pārkere un Villijs Gārsons
Sāra Džesika Pārkere un Villijs Gārsons Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktrise Sāra Džesika Pārkere ir vienīgā no "Seksa un lielpilsētas" kodola, kura vēl nav publiski izteikusies par aktiera Villija Gārsona pāragro došanos mūžībā, un sociālajos tīklos fani ir neizpratnē. 

Jau vēstījām, ka 21. septembrī 57 gadu vecumā mūžībā devās Villijs Gārsons, kurš plašāk pazīstams ar Stenforda lomu seriālā "Sekss un lielpilsēta". Aktieris sirga ar aizkuņģa dziedzera vēzi.

Vairāki seriāla aktieri - Sintija Niksone, Kristīna Deivisa, arī Kima Ketrela un Kriss Nots sociālajos tīklos dalījušies ar kopbildēm un pieminējuši Gārsonu ar siltiem vārdiem. Taču viņu vidū nav Kerijas lomas atveidotāja Sāra Džesika Pārkere.

Kā liecina Pārkeres komentārs pie Nota publiskotā ieraksta, viņa vēl "neesot gatava" par to publiski runāt. "Paldies, Kris," pie fotogrāfijas, kurā redzama Pārkere un Gārsons, raksta aktrise, turpinot: "Es vēl neesmu gatava."

Seriālā "Sekss un lielpilsēta" Gārsons atveidoja Stenfordu Blatu, galvenās varones Kerijas Bredšovas (Sāras Džesikas Pārkeres) draugu un uzticības personu. Viņam ir paredzēta loma arī seriāla turpinājumā, kas pie skatītājiem nonāks jau drīzumā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu