Sāra Džesika Pārkere ar emocionālu ierakstu piemin pāragri mirušo "Seksa un lielpilsētas" aktieri

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/sarahjessicaparker

Amerikāņu aktrise Sāra Džesika Pārkere ir pēdējā no seriāla "Sekss un lielpilsēta" radošās komandas, kura publiski izteikusies par aktiera Villija Gārsona pāragro nāvi. 

Jau vēstījām, ka 21. septembrī 57 gadu vecumā mūžībā devās Villijs Gārsons, kurš plašāk pazīstams ar Stenforda, Kerijas labākā drauga, lomu seriālā "Sekss un lielpilsēta". Aktieris sirga ar aizkuņģa dziedzera vēzi.

Vairāki seriāla aktieri - Sintija Niksone, Kristīna Deivisa, arī Kima Ketrela un Kriss Nots sociālajos tīklos pieminējuši Gārsonu ar siltiem vārdiem. Taču viņu vidū ilgu laiku nebija Kerijas lomas atveidotāja Sāra Džesika Pārkere.

Nu aktrise vietnē "Instagram" dalījusies ar vairākām kopbildēm, kā arī emocionālu ierakstu, atklājot, kādēļ ilgu laiku nekomentēja notikušo: "Tas ir bijis nepanesami. Dažreiz klusums arī ir paziņojums. No smaguma. Sāpēm. 30+ gadu draudzības zaudējums. Īsta draudzība, kurā ir atļauti noslēpumi, piedzīvojumi, dalīta profesionālā ģimene, patiesība, koncerti, ceļojumi, maltītes, vēlas nakts sarunas, savstarpēja ziedošanās būt par vecākiem un visas sirdssāpes un prieks, kas nāk kopā ar to, uzvaras, vilšanās, bailes, dusmas un gadi, kas pavadīti filmēšanas laukumā (it īpaši Kerijas dzīvoklī) un smiekli vēlā vakarā - gan kā Stenfordam un Kerijai, gan kā Villijam un Sārai Džesikai Pārkerei."

Nobeigumā viņa raksta: "Villij. Man tevis pietrūks. Es atsaukšu atmiņā mūsu pēdējos mirkļus kopā. Pārlasīšu katru tavu ziņu no tavām pēdējām dzīves dienām, un pierakstīšu mūsu pēdējos telefonzvanus. Tava prombūtne ir krāteris, kuru es piepildīšu ar šīm atmiņām. Mana mīlestība un līdzjūtība tev, dārgais Natan [Gārsona dēls]. Tu biji un esi gaisma Villija dzīvē, un viņa lielākais sasniegums bija būt par tēti tev. Šie bija viņa pēdējie vārdi man: "Lieliskas rokassprādzes šeit visapkārt!" Jā. Ar dievpalīgu, Villij Gārson. Dusi mierā."

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu