Spīrsas soctīklos asi kritizē jauno filmu par viņas aizbildniecību; fani pārliecināti, ka ieraksta autore nav pati dziedātāja

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Video straumēšanas platforma "Netflix" nule laidusi klajā dokumentālo filmu, kurā atklājas popzvaigznes Britnijas Spīrsas skaudrais liktenis viņas tēva un aizbildņa Džeimija Spīrsa paspārnē. Britnijas sociālajos tīklos ievietots ieraksts, reaģējot uz redzēto filmu, taču fani ir satraukti, ka aiz rakstītā patiesībā nemaz nestāv dziedātāja. 

Spīrsas "Instagram" kontā 28. septembrī tika ievietots video, kur dziedātāja redzama baltā tērpā un ierastās dejošanas vietā viņa ir nopietna. Pie video pievienots apraksts, kas dziedātājas faniem licis saraukt pieri. 

"Draugi, ir traki. Es nedaudz paskatījos jaunāko dokumentālo filmu, un man jāsaka, ka es neizpratnē pakasīju galvu vairākas reizes. Es tiešām cenšos sevi norobežot no šīs drāmas. Numur viens - tā ir pagātne! Numur divi - vai dialogs nevar kļūt vēl klasiskāks? Numur trīs - viņi izmantoja "pašu skaistāko" arhīvu ar mani. Ko es varu teikt - ieguldījums no viņu puses... Wow..." teikts ierakstā. 

Komentāros vairāki dziedātājas fani pauda uzskatu, ka šā ieraksta autore nav Britnija Spīrsa, jo, būdama aizbildniecībā, viņas telefons tiek kontrolēts un citas personas pārvaldot viņas publicēto saturu sociālajos tīklos.

"Pasaule pazīst Britniju Spīrsu kā izpildītāju, mākslinieci, ikonu. Bet pēdējos gados viņas vārds ir saistīts ar citu, noslēpumaināku terminu - aizbildniecību. Dokumentālā filma pastāstīs neparasto stāstu par Spīrsas dzīvi un viņas publiskajiem un privātajiem meklējumiem pēc brīvības. Pateicoties daudzu gadu pētījumiem, ekskluzīvām intervijām un jauniem dokumentiem, šī filma parādīs detalizētu popzvaigznes dzīves portretu - sākot no jaunas meitenes un beidzot ar sievieti, kura ir iesprostota savas ģimenes slazdā," vēstīts "Netflix" filmas aprakstā.

Filmā Spīrsai pietuvinātas personas skaidro, ka savulaik viņa nevarēja uzticēties ne mātei, ne tēvam, kuriem no viņas bija vajadzīga tikai nauda. "Es visu mūžu esmu strādājusi, neesmu šiem cilvēkiem neko parādā!" saka 39 gadus vecā dziedātāja.

Atgādinām, ka 29. septembrī Losandželosas tiesnese Brenda Penija atņēma Džeimijam Spīrsam aizbildņa lomu un viņa vietā iecēla pagaidu aizbildni, pamatojot savu lēmumu ar dziedātājas "labākajām interesēm".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu