Foto ⟩ Grupa "Saldās sejas" izdod albumu "12"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ritvars Stankevičs / MicRec

Ar kuplu viesu skaitu un akustisko priekšnesumu vakar kādā no Rīgas klubiem tika atzīmēta grupas "Saldās sejas" jaunā albuma "12" izdošana. Aplūko foto no svinīgā pasākuma! 

Albums tapis viena gada laikā, ierakstā piedalījušies daudzi viesmākslinieki, un katra no divpadsmit albuma dziesmām ir veltījums kādam no gada mēnešiem. Katra dziesma viena gada laikā tika publicēta katra mēneša pirmajā datumā.

Ierakstā bez grupas dalībniekiem vēl piedalījušies arī Uldis Marhilevičs, Aija Andrejeva, grupa “Līvi”, Jānis Stībelis, Ivo Fomins, Igo, Antra Stafecka, Normunds Rutulis (Svilpis), Mārtiņš Kanters, Edvards Strazdiņš, Arnis Veisbārdis, grupa “Labvēlīgais tips”, Zigfrīds Muktupāvels, grupa “4 tie”, kuras sastāvā muzicē arī vairāku dziesmu vokālo partiju aranžētājs Rūdolfs Bērtiņš, un meiteņu vokālā grupa “Karameles” Agneses Čīčes vadībā. Albumu producējis Gints Stankevičs.

Uz skatuves kāpa albuma idejas autors un visu dziesmu vārdu autors Guntars Račs, viņa grupas biedri – Tomass Kleins, Jānis Narkevics Juniors un Katrīna Bindere. Kā īpašie viesi uzstājās Arnis Veisbārdis un dziedātāja Antra Stafecka, kā arī latviešu jaunās kantri mūzikas talants Edvards Strazdiņš. Pasākumu kuplināja arī grupas “Labvēlīgais tips” mūziķi, video producents Kaspars Rudzītis ar kundzi, kā arī albuma producents Gints Stankevičs, grupas “Karameles” meitenes un novembra dziesmas mūzikas autors Uldis Marhilevičs.

Foto: “Saldās sejas” atzīmē albuma “12” izdošanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu