Britnija Spīrsa pirmo reizi komentē kustību, kas izglāba viņu no tēva pazemojošās aizbildniecības (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa, kura 29. septembrī tika atbrīvota no sava tēva Džeimija Spīrsa "apkaunojošās un pazemojošās" aizbildniecības, sociālajos tīklos vērsusies pie kustības #FreeBritney, kas jau 2019. gadā vērsa uzmanību uz dziedātājas stāvokli.

Neilgi pēc tiesas lēmuma dziedātāja vietnē "Instagram" publiskoja ierakstu, atklājot: "Lai arī ir notikušas izmaiņas un ir iemesls svinībām manā dzīvē, man priekšā ir garš atlabšanas posms. Par laimi, man ir lieliska atbalsta sistēma, un es šo laiku izmantoju, lai saprastu, ka ir labi piebremzēt un ieelpot. Tikai ar sevis mīlēšanu es varu lūgt, mīlēt un atbalstīt citus pretī."

Citā ierakstā viņa pateicās kustībai #FreeBritney, kas aizsākās 2019. gadā: "Man nav vārdu... Pateicoties jums un jūsu nepārtrauktajai izturībai manis atbrīvošanai no aizbildniecības, mana dzīve tagad iet pareizajā virzienā. Pagājušajā naktī es divas stundas no vietas raudāju, jo mani fani ir paši labākie, un es to zinu. Es jūtu jūsu sirdis, un jūs jūtat manējo."

Atgādinām, ka septembra izskaņā Losandželosas tiesnese Brenda Penija atņēma Džeimijam Spīrsam aizbildņa lomu un viņa vietā iecēla pagaidu aizbildni, pamatojot savu lēmumu ar dziedātājas "labākajām interesēm".

Britnijai aizbildniecība tika noteikta pēc viņas nervu sabrukuma 2007. gadā, kad dziedātāja uzbruka kāda paparaci automobilim degvielas uzpildes stacijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu