Modele Ratajkovski skaidro, kādēļ tik ilgi klusējusi par pārdzīvoto seksuālo uzbrukumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Emīlija Ratajkovski
Emīlija Ratajkovski Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu supermodele Emīlija Ratajkovski, kura apsūdz mūziķi Robinu Tiku par seksuālu uzmācību 2013. gadā, atklāj, kādēļ tik ilgi klusējusi par notikušo. 

Jau vēstījām, ka Ratajkovski savā topošajā grāmatā "Mans ķermenis" ("My Body") apsūdz Tiku par grābstīšanos gar viņas krūtīm bez viņas piekrišanas. Incidents noticis 2013. gadā, dziesmas "Blurred Lines" videoklipa filmēšanas laikā.

Savas grāmatas promotēšanas ietvaros Ratajkovski izdevumam "People" atzina, ka nekad nebūtu kļuvusi tik veiksmīga, ja viņa tolaik būtu runājusi par notikušo.

"Es tolaik biju nezināma modele, un, ja es tad par to būtu runājusi vai sūdzējusies, es nebūtu tur, kur esmu šodien. Es nebūtu slavena," izdevumam atklāja viņa.

Viņa norādīja, ka vēlējās notikušo aprakstīt detalizēti savā grāmatā, jo gadu laikā viņa ir attīstījusies un cer, ka viņas fani viņu sapratīs.

"Es sarakstīju grāmatu par savu izaugsmi, un tas iekļauj arī dažādas pieredzes manas karjeras un dzīves laikā, un to, kā jūtos. Es ceru, ka cilvēki būs spējīgi izlasīt šo eseju un saprast katras situācijas niansi," atzīst 30 gadus vecā modele.

Jau vēstījām, ka Ratajkovski bija viena no modelēm, kura videoklipā filmējās kopā ar mūziķiem Robinu Tiku, Farelu Viljamsu un reperi TI. "Pēkšņi kāds no aizmugures iegrābās manās kailajās krūtīs. Es pagriezos un ieraudzīju Robinu Tiku," grāmatā raksta viņa. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu