Ārkārtējās situācijas dēļ nenotiks plānotās "Maugļa" izrādes

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Brauns
Mārtiņš Brauns Foto: publicitātes

Ādažu Kultūras centrā piektdien, 15. oktobrī bija ieplānota rokoperas "Mauglis" pirmizrāde, tomēr ārkārtējās situācijas dēļ pirmizrāde ir pārcelta uz vēlāku laiku un uz Rīgu, pavēstīja producents Juris Millers.

Viņš norādīja, ka ar tiem skatītājiem, kuri iegādājušies biļetes uz izrādēm, kurām šonedēļ bija jānotiek Ādažos un Valmierā, pasākuma rīkotāji ir sazinājušies individuāli, piedāvājot iespēju apmeklēt pirmizrādi Rīgā.

Iestudējuma radošā komanda atzīmēja, ka divus gadus lolotais rokopera "Mauglis" jauniestudējums notiks citādāk, nekā bija sākotnēji iecerēts.

Mārtiņš Brauns
Mārtiņš Brauns Foto: LTV

"Mēs, izrādes veidotāji, ticējām valdības solījumam, ka "zaļā" jeb epidemioloģiski drošajā režīmā organizētie pasākumi netiks ierobežoti. Diemžēl, situācija valstī ir tāda, ka ierobežojumi ir attiecināti arī uz šiem pasākumiem. Šī iemesla dēļ šogad plānotās izrādes diemžēl nenotiks," uzsvēra iestudējuma radošā komanda.

Jau vēstīts, ka ārkārtējās situācijas laikā nolemts ierobežot arī vakcinētas personas - piemēram, pasākumos "zaļajā" jeb drošajā zonā noteiktas papildu epidemioloģiskās drošības prasības, proti, jāvalkā maskas, jāievēro distance, tāpat ieviesti arī konkrēti dalībnieku ierobežojumi noteiktos pasākumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu