Foto ⟩ Izmeklēta publika pulcējas Karīnas Račko jaunākā romāna atklāšanas pasākumā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

14. oktobra vakarā kādā elegantā Vecrīgas restorānā ar greznu ballīti tika svinēta erotisko bestselleru autores Karīna Račko jaunākās grāmatas “Ekstāze” prezentācija.

“Es gribu spridzināt,” savā runā pavēstīja Račko, atzīstot, ka ļoti priecājas par lēmumu dibināt personīgo uzņēmumu, jo tagad beidzot var strādāt, pelnīt un dzīvot pati sev. Par rakstnieces panākumiem liecināja arī ballītes izsmalcinātā atmosfēra – viesi tika cienāti ar šampanieti un austerēm, par muzikālo baudījumu rūpējās iemīļotā grupa “Musiqq”, savukārt pati Račko žilbināja, tērpusies modes mākslinieces Jolantas Ozollapas darinātā tērpā, kura kopējā vērtība ir 3000 eiro.

Pasākums norisinājās atbilstoši valstī noteiktajām epidemioloģiskajām prasībām, tāpēc viesu skaits bija strikti ierobežots. Račko ballīti apmeklēja arī Latvijā populāras personības – aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa, modes žurnāliste Una Ulme, uzņēmēja Marika Ģederte, podkāsta “Generation Famous” veidotāja Laura Saulīte.

“Ekstāze” ir Karīnas Račko sestais romāns, kas vēsta par sarežģītām, kaisles un sāpēm piesātinātām attiecībām starp fotogrāfi Efeju un mākslinieku Eliasu. Autores grāmatas sasniegušas Latvijas mērogam neraksturīgas tirāžas un tikušas pārdotas vairāk nekā 50 000 eksemplāru.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu