Šovam "Lauku sēta" pievienojas Markus Riva (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Piektdienas, 22. oktobra, šova "Lauku sēta" sērijā gaidāmi jauni pavērsieni. 

Saņemot jaunās nedēļas darbus – baskāju takas izveidošana, balandu izraušana un siltumnīcas priekšas norakšana, tiek paziņots arī jauns pavērsies “Lauku sētā”. No šī brīža vairs nav komandu, un katrs dalībnieks cīnās tikai pats par sevi. Tas rada bardaku, katrs ķer un grābj darbus, ko nu var. Protams tādēļ, ka grib sevi parādīt kā pašu čaklāko, bet Jāņa modrā acs redz visus darbus un nedarbus.

Dodoties pusdienās, dalībnieki redz uzslietu iepriekš nebijušu telti, kurā kāds... dzied! Kad Sandis atver telts ieeju, tur – smaidīgs, ar saldumu bļodu “Lauku sētas” dalībniekus sagaida mūziķis Markus Riva. Dalībnieki vēlas pacienāt viņu ar pusdienām – makaroniem ar gaļu un kečupu, bet Markus izrādās vegāns. Viesis izaicina dalībniekus ar izdzīvošanas uzdevumu. Viņš atnesis kūkas biskvīta pamatni, banānus, mellenes un saldo krējumu. Dalībniekiem no dabas materiāliem jāuztaisa mikseris, ar ko sakult putukrējumu. Viktorija un Marta krata burciņas, kurā ievietojušas sprungulīšus labākai miksēšanai, bet par labākā miksera autoru Markus uzslavē Sandi.

Tāpat dalībnieki izspēlē maskēšanos mežā, un visefektīvāk noslēpjas Kristaps – augstu kokā, kur Markus Riva ilgi nevar viņu atrast. Par savu izdomu Kristaps balvā uz vienu nakti saņem divvietīgu telti, kurā nakts miedziņam un čučēšanai vai kaut kam citam aicina pievienoties arī Maiju. Markus kopā ar dalībniekiem rada “Lauku sētas” 2021. gada himnu, kurā ir gan reps, gan melodija, gan pazīstamā frāze “Lauku sētā – darba daudz”. Dalībnieki priecīgi par Markus Rivas klātbūtni, sakot, ka viņš iedevis enerģisku un patīkamu atslodzi no izdzīvošanas šovā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu