Grupa "Bad Habits" piedāvā jaunu video "Neatbildēts zvans"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Bad Habits"
"Bad Habits" Foto: Imagine

Pašmāju grupa "Bad Habits" laidusi vēl vienu jaunu dziesmu latviešu valodā. Tās nosaukums "Neatbildēts zvans". Dziesmai tapis arī videoklips. 

"Dziesmas tapa pagājušajā gadā, kad mums - visai grupai bija noorganizēta radošā sesija, kur, vienā telpā, pavadījām divas dienas radot mūziku. Es grupai nospēlēju savu sacerēto skaņdarbu, cerot, ka varētu no tā, kas sanākt," komentē grupas solists Mārtiņš Balodis. "Vienā momentā no grupas biedru puses dziesma bija aplipināta ar idejām. Turpat arī smējāmies, ka dziesma jānosauc par "Endless Beauty", jo tieši tā sauca Iphone klavieru sampla paraugu, ko ģitārists Jānis iespēlēja kā pavadījumu tieši šim skaņdarbam. Pēc laika gan mainījām domas uz nosaukumu "She Ran" ("Viņa skrēja"), kas perfekti saguļas kopā ar dziesmas ideju, vēstījumu un tekstu. Ierakstot dziesmu studijā, radās doma to arī iedziedāt latviešu valodā. Mans brālis, Kaspars Balodis, uzrakstīja dziesmai vārdus dienas laikā, es pats, rakstot dziesmas, nekad nevarētu uzrakstīt un izteikties tā, kā to dara viņš."

Videoklipa režisore Ieva Florence-Vīksne izvēlējās mūzikas klipu veidot kā "Stop Motion" jeb kustīgu bilžu kopumu, lai vairāk akcentētu grupas dalībnieku spēles, saspēles azartu un prieku. Tā paspilgtinot dziesmā jau esošo Rudens melanholijas vēstījumu.

Noskaties! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu