Kobes Braienta atraitne atklāj, kā uzzinājusi par vīra un meitas traģisko bojāeju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Vanesa Braienta
Vanesa Braienta Foto: Reuters/ScanPix

Tiesas dokumentos atklāts, kā Vanesa Braienta uzzinājusi par sava vīra Kobes Braienta un meitas Džiannas traģisko nāvi.

39 gadus vecā Vanesa Braienta pagājušajā gadā iesniedza juridisku sūdzību pret Losandželosas apgabalu, apgalvojot, ka nopludinātās fotogrāfijas no Kobes un Džiannas Braientu traģiskās helikoptera avārijas vietas izraisījušas viņai emocionālas ciešanas.

12. oktobrī, iesniedzot prasības pieteikumu, Vanesa sīki izklāstīja par brīdi, kad uzzinājusi par avāriju. Vanesa sacīja, ka ģimenei pietuvināta persona viņai sākotnēji sacījusi, ka noticis "negadījums", kurā iesaistīts helikopters, kurā atradās Kobe un viņas meita Džianna, un ka ir pieci izdzīvojušie.

"Es mēģināju piezvanīt savam vīram, un manā tālrunī sāka parādīties visi šie paziņojumi - "RIP Kobe. RIP Kobe. RIP Kobe"," sacīja Vanesa.

Cerot nokļūt avārijas vietā, Vanesa mēģināja iznomāt helikopteru, taču laikapstākļu dēļ tas tika liegts. Viņa sacīja, ka neilgi pēc tam saņēmusi apstiprinājumu par Kobes un Džiannas nāvi no Losandželosas apgabala šerifa Aleksa Villanueva.

Tiesā iesniegtajā sūdzībā Vanesa arī sīki izklāstīja savu lūgumu, lai "[avārijas] zona tiktu noteikta par lidojumu aizlieguma zonu un aizsargāta no fotogrāfiem".

"Es teicu:" Ja nevarat atvest manu vīru un bērnu, lūdzu, pārliecinieties, ka neviens viņus nefotografē. Lūdzu, aizsargājiet teritoriju," sacīja Vanesa.

Kā zināms, Braients un vēl astoņi cilvēki, tajā skaitā basketbolista 13 gadus vecā meita, Džianna jeb Džidži, 2020. gada 26. janvāra rītā gāja bojā helikoptera avārijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu