"Lūdziet par mani!": "Bafijas" zvaigzne, Covid-19 noliedzēja hospitalizēta ar koronavīrusa simptomiem (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristija Svansone
Kristija Svansone Foto: Shutterstock

Oriģinālā "Bafija pret vampīriem" (Buffy the Vampire Slayer) zvaigzne Kristija Svansone (51) nonākusi slimnīcā ar "Covid saistītiem" simptomiem.

"Lūdziet par mani. Vakar es nonācu slimnīcā. Joprojām atrodos šeit ar pneimoniju, man piegādā skābekli, viss ar Covid saistīts. Jūtos labi un esmu drošās rokās," vietnē "Twitter" 1. novembrī pavēstīja aktrise. 

Svansone mediju virsrakstos parādījusies kā aktīva bijušā ASV prezidenta Donalda Trampa atbalstītāja. Tāpat viņa sociālajos tīklos regulāri izplata dezinformāciju par Covid-19 un vakcinēšanos. 

Aktrise gan nav atklājusi, vai ir vakcinējusies pret Covid-19.

Uz Svansones "Twitter" ieraksta komentāriem, piemēram, "lūgšanas nepalīdzēs, bet vakcīna gan", "es lūdzos, lai tu atvainotos visiem tiem, kuri par tevi rūpējas un kuriem savas nevakcinēšanās dēļ esi kļuvusi par apgrūtinājumu", "es lūdzos par tiem, kurus tu, iespējams, esi aplipinājusi ar Covid-19, nezinot, ka esi inficējusies", aktrise atbildēja asi, rakstot: "Pārbaudiet savus faktus. Ko jūs zināt par manu slimības vēsturi un Covid-19 vēsturi? Es pagaidīšu."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu