Džesika Simpsone publicē neglaimojošu foto, kas licis viņai pārstāt lietot alkoholu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix, instagram/jessicasimpson / TVNET kolāža

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Džesika Simpsone (41) sociālajos tīklos dalījusies ar kādu savu neglaimojošu foto un aprakstā atklāj, ka todien izlēmusi pilnībā atteikties no alkohola lietošanas. 

"Šī persona šajā fotogrāfijā, kas tapa 2017. gada 1. novembra agrā rītā, ir neatpazīstama manis versija," pie kadra atklāj Simpsone, norādot, ka tobrīd sapratusi, ka vēlas pilnībā mainīt savu dzīvi.

"Lai to izdarītu, man vajadzēja pārstāt lietot alkoholu, jo tas turpināja likt manam prātam un sirdij riņķot vienā un tajā pašā virzienā, un, godīgi sakot, es biju nogurusi. (..) Neticami, ka ir pagājuši četri gadi. Man ir sajūta, ka varbūt kādi divi... Es domāju, ka tā ir laba zīme.

Ir tik daudz stigmu ap vārdu "alkoholisms".

Patiesais darbs, kas manā dzīvē bija jādara, bija pieņemt neveiksmes, sāpes, būšanu salauztai un sevis sabotāžu. Problēma nebija dzeršanā. Problēma bija manī. Es sevi nemīlēju. Es sevi necienīju. Bet šodien es to daru. Es esmu salabusi ar savām bailēm un pieņēmusi tās dzīves daļas, kuras ir vienkārši bēdīgas," pie kadra, kas jau saņēmis pusmiljonu "patīk", raksta aktrise.

Nobeigumā viņa atklāj, ka jūtas brīva, par ko saņēmusi virkni atbalsta vārdu no saviem sekotājiem. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu