Kanje Vests pēc šķiršanās no Kimas Kardašjanas ieskatījies uz pusi jaunākā modelē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX, Instagram/vinetrria / TVNET kolāža

Amerikāņu reperis Kanje Vests (44) pēc šķiršanās no Kimas Kardašjanas (41) sācis tikties ar 22 gadus vecu modeli, vēsta portāls "Page Six".

Vests, kurš vēl nesen kādā intervijā sacīja, ka joprojām vēlas būt kopā ar bijušo sievu un bērnu māti Kimu Kardašjanu, jau "kādu laiku" tiekoties ar modeli vārdā Vinetrija.

44 gadus vecais Vests un 22 gadus vecā Vinetrija 7. novembrī pirmo reizi parādījās kopā, apmeklējot kādu basketbola spēli. Vērīgākie fani norāda, ka Vinetrija ir piedalījusies Vesta rīkotajā svētdienas dievkalpojumā, par ko liecina viņas publiskotie īsie stāstiņi vietnē "Instagram".

Pirms randiņiem ar Vinetriju Vestam piedēvēja romānu ar citu modeli - Irinu Šeiku (35), taču abu starpā attiecības neizveidojās.

Runas par Vesta jauno simpātiju izskan pēc tam, kad viņa bijusī sieva Kima Kardašjana mediju virsrakstos parādās saistībā ar 27 gadus veco komiķi Pītu Deividsonu - abi tika manīti kopā, sadevušies rokās. Lai arī Kardašjanai pietuvināti avoti medijiem apgalvo, ka viņa un Deividsons ir tikai draugi, abi vēlreiz tika manīti kopā vakariņojam kādā restorānā Ņujorkā.

Kā zināms, Vests un Kardašjana apprecējās 2014. gadā un ir vecāki četriem bērniem. Runas par abu laulības krīzi izskanēja pēc Vesta kandidēšanas uz ASV prezidenta amatu pērnā gada izskaņā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu