Ilze Grase-Ķibilde jaunajās attiecībās mācās dzīvot šeit un tagad

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilze Grase-Ķibilde
Ilze Grase-Ķibilde Foto: LETA

Uzņēmēja Ilze Grase Ķibilde 2019. gada oktobrī negaidīti zaudēja vīru, 46 gadus veco TV personību Mārtiņu Ķibildu, ar kuru viņai ir divi kopīgi bērni - Pauls un Jasmīna.

Mamma stāsta, ka dēliņš pēc tēva aiziešanas aizsaulē vienkārši gribējis, lai mamma ir laimīga, un prasījis, lai viņa, braucot uz darbu, noskata kādu "foršu džeku". Ilze par to tikai pasmējās, bet pēc kāda laika sievietes dzīvē tiešām ienāca cilvēks, kas otrreiz atvēra viņas sirdi mīlestībai. Viņi bija pazīstami, taču romantiska dzirksts starp abiem uzšķīlās pēkšņi.

Neskatoties uz negaidītajām simpātijām, pāra starpā viss attīstījies lēnām un ļoti dabīgi. Ķibilde sarunu šovā "Kad viņas satiekas" pajoko, ka mīļotajam ir ļoti oriģināls vārds - Jānis: "Viņš ir ļoti fokusēts uz šodienu un tādu harmoniju, kas man ir jaunums dzīvē. Tieši tas mani ļoti piesaistīja viņam. Jāņa filozofija ir dzīvot šeit un tagad, nevis vienmēr domāt par kaut ko, kas ir nākotnē vai tieši otrādi - pagātnē. Tas man ir jauns koncepts, un es ļoti novērtēju viņa piedāvājumu šādi dzīvot, jo tas palīdz un ikdienā rada mazāk stresa."

Par abu bērnu sapazīstināšanu ar viņas draugu Ilze atzina, ka tas nav viegli, taču visi viens otru ir pieņēmuši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu