Dziedātāja Adele izdod jauno albumu "30"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Adele
Adele Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

19. novembrī klajā nācis britu dziedātājas Adeles jaunais albums "30". Pirms ilgi gaidītā albuma iznākšanas jau publicēts viens singls "Easy On Me", kas noturējies topa "Billboard’s Hot 100" pirmajā vietā kopš tā iznākšanas 15. oktobrī.

Ar šo dziesmu Adele uzstādījusi jaunus mūzikas straumēšanas, radio atskaņošanas un mūzikas topu rekordus visā pasaulē.

Neilgi pirms albuma "30" iznākšanas notika dziedātājas uzstāšanās īpašā televīzijas raidījumā "Adele tikai vienu nakti" ("Adele One Night Only"), kurā viņa atskaņoja trīs iepriekš nedzirdētas dziesmas no jaunā albuma – "I Drink Wine", "Hold On" un "Love Is A Game". Šī televīzijas pārraide bija visskatītākais raidījums 2021. gadā, pārspējot pat Oskara balvu pasniegšanas ceremoniju.

Jaunā albuma producenti ir Gregs Kērstins (Greg Kurstin), Makss Mārtins (Max Martin), Shellback, Tobiass Džeso jaunākais, Inflo un Ludvigs Goransons (Ludwig Göransson). Kritiķi albumu "30" uzskata par vislabāko Adeles izdevumu līdz šim. Žurnāls “Rolling Stone” tam piešķīris augstāko novērtējumu ar komentāru: “Adele nekad nav skanējusi tik spēcīgi.” Izdevums “Variety” piekrīt – viņi to apraksta kā “bagātīgāko un aizraujošāko dziedātājas darbu”. Žurnāls “Clash” nosaucis Adeles jaunāko albumu par “viņas personīgo un māksliniecisko triumfu”.

Albums “30” seko Adeles albumam “25”, kuru izdeva 2015. gada novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu