Nelegālas autosacīkstes Maskavā beidzas ar traģēdiju - bojā iet populārs blogeris

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

"Bremzē! Viss. Tā nevajag," ir Krievijā populāra auto blogera Saida Gubdenska pēdējie vārdi, ko viņš izteica savā pēdējā publicētajā video. Kārtējās nelegālās autosacīkstes Kutuzovska prospektā Maskavā beidzās ar traģēdiju. Šoreiz bojā gājuši divi cilvēki, vēsta portāls "StarHit".

20. novembra pēcpusdienā vienā no noslogotākajām Maskavas ielām pie metro stacijas "Kutuzovskaja" gājēji dzirdēja riepu čīkstoņu un apdullinošu rūkoņu.

Aculiecinieku priekšā saskrējās "Mercedes-Benz", BMW un "Volvo". BMW vadītājs iebrauca pretējā joslā un ietriecās divās citās automašīnās. Sadursme bijusi tik spēcīga, ka auto vadītājs no pasažieru sēdekļa izlidojis uz ceļa. Vīrietis notikuma vietā miris.

Šis pārgalvīgais braucējs bija populārais auto blogeris Saids Gubdenskis.

Viņam ir vairāk nekā 600 tūkstoši sekotāju. Starp citu, pēc negadījuma ar blogeri Edvardu Bīlu, kas notika tajā pašā vietā, viņš aicināja visus nepārsniegt ātrumu, bet dienu iepriekš publicēja video, kurā redzams, kā to pats neievēro.

"Telegram" kanāls "Secular Chronicles" ziņo, ka Gubdenskis acīmredzot nolēmis uz ceļa "spēlēt dambreti". Tā sauc situāciju, kad vadītājs lielā ātrumā no rindas uz rindu apdzen citas automašīnas.

Mediji ziņo, ka pasažiera sēdeklī atradās Motosporta federācijas prezidents Zaurs Ibragimovs. Sākumā viņš smagā stāvoklī tika ievietots slimnīcā, bet vēlāk kļuva zināms, ka ārstiem nav izdevies glābt viņa dzīvību.

"Telegram" kanālos pieejama informācija, ka pēcpusdienā blogeris publicējis īso "Instagram" stāstiņu, kur viņš sacenties uz ceļa ar "Mercedes-Benz" G klases automašīnu.

Visticamāk, Zaurs šajā brīdī filmēja video. Vīrieši izklaidējās un rādīja vidējo pirkstu vadītājam no blakus automašīnas.

Foto: https://www.instagram.com/said.gubdenskiy/

"Telegram" kanāls "112" ziņo, ka "Mercedes", kurā sākotnēji ietriecās BMW, pieder kādam "Forbes" sarakstā iekļautam uzņēmējam Ratmiram Timaševam.

2011. gadā žurnāls "Forbes" viņu iekļāva Krievijas vadošo IT uzņēmēju 30 labāko vidū, bet 2016. gadā "Kommersant" Timaševu iekļāva 100 vadošo Krievijas interneta miljonāru sarakstā. Vai viņš negadījuma brīdī atradās automašīnā, nav zināms.

Saids uz Maskavu pārcēlās 2020. gadā no Mahačkalas. Vasarā viņam apritēja 28 gadi. Blogeris sociālajos tīklos rakstīja, ka Dagestānā ir grūti sākt savu biznesu. Tāpēc viņš darīja visu iespējamo, lai pārceltos uz galvaspilsētu.

"Es sāku no nulles jaunu dzīvi lielā pilsētā," viņš teica.

Saids dalījās savās grūtībās ar saviem sekotājiem un pateicās viņiem par atbalstu. Pēdējo ierakstu viņš ievietoja pirms piecām dienām.

Gubdenskis ievietoja video, kurā viņš apsveica savu draugu ar jauna auto iegādi. "Es novēlu, lai tas nekad nesaplīst un sagādā tikai prieku!" viņš rakstīja.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu