"Ģimene burkā" Agrita atklāj iepriekš nezināmas detaļas par sadzīvi ar savu vīru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Ģimene burkā" varone Agrita vairs nav kopā ar vīru Jāni, un, lai arī abu ceļi ir šķīrusies, dzīve ar vīru, kurš ciena alkoholu, sievietei tāpat ir atstājusi nopietnas sekas.

Tiekoties ar psiholoģi, Agrita atklāja, ka jau iepriekš mīļotais bijis kārs uz grādīgajiem dzērieniem, taču viss ātri sācis iet uz slikto pusi pēc viņa tēva nāves, kuru izraisīja tieši atkarība no alkohola. "Dzīvot ar Jāni bija kā dzīvot ar alkohola mucu. Atrodoties blakus, nebija īpaši patīkama smarža, kaut vai dodot buču vai apskaujoties."

Viņa atzina: "Es negribu sevi kaut kā attaisnot, jo pagale viena nedeg un cik garš, tik plats, bet, ja viņš būtu bijis gatavs kaut kādai runāšanai, tad varbūt mēs būtu bijuši gatavi risināt šo problēmu, vēl nenosaucot to par atkarību no alkohola. Un jā, es biju līdzatkarīga."

Ja Jānis esot gribējis dzert, viņš pieprasījis, lai to dara arī sieva, citādi, viņaprāt, tā esot bijusi necieņas izrādīšana un mīlestības trūkums. Agrita tagad lepojas, ka kopš šķiršanās izvairās no alkohola lietošanas.

"Jūtos burvīgi, ka man tas nav jādara piespiedu kārtā, turklāt vispār vairs nevelk uz to," priecājas Agrita. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu