Adele "nogremdē" interviju, kas organizatoriem izmaksājusi miljons dolāru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix

Austrāliešu žurnālists, televīzijas šova "Weekend Sunrise" vadītājs Mets Dorans nebija pietiekami sagatavojies sarunai ar slaveno dziedātāju Adeli, kā rezultātā intervijas laikā popdīva aizvainota pameta studiju.

Mets Dorans speciāli lidojis uz Londonu, lai intervētu 33 gadus veco skatuves zvaigzni Adeli, taču intervijā, kas ilga aptuveni 20-30 minūtes, atklājās, ka žurnālists nevar izteikties par dziedātājas jauno albumu "30", jo nebija to noklausījies.

Uzzinot par Dorana nekompetenci, aizvainotā Adele pārtrauca interviju, kurai, kā atklāj organizatori, tika iztērēts aptuveni viens miljons Austrālijas dolāru (aptuveni 641 tūkstoši eiro).

Anonīmi avoti, kuri sīkāk pārzina situāciju, apgalvo, ka brīdī, kad zvaigzne nolēma pamest sarunu, intervija jau bija noslēgusies.

Austrālijas 7. kanāla, kurā bija paredzēts publicēt interviju, vadība uz divām nedēļām atstādināja Metu Doranu no darba, un ierakstu kompānija "Sony", kuras paspārnē ir Adele, aizliedza kanālam izmantot jebkuru daļu no ierakstītās sarunas ar dziedātāju.

Mets Dorans noraida apgalvojumus, ka Adele pametusi interviju, kad uzzinājusi, ka Dorans nav klausījies viņas jauno albumu.

"Adele nesteidzās. Patiesībā bija tieši otrādi. Intervija, kas bija paredzēta 20 minūtes, norisinājās 29 minūtes," sacīja Dorans.

Dorans piebilda: lai gan viņš nožēlo savu rīcību un atvainojas, viņš nevis apzināti neklausījās albumu, bet drīzāk nezināja, ka viņam ir piekļuve tam, jo neizlasīja e-pastu, kurā bija pieejama piekļuve albumam.

"Tā bija manas neuzmanības vaina, bet ne apzināta dziedātājas aizskaršana. Šis ir vissvarīgākais e-pasts, ko jebkad esmu palaidis garām," Dorans sacīja laikrakstam "The Australian".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu