Mājsēžu laiks bija ļoti grūts: Lelde Ceriņa atklāti par strīdiem ar vīru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aivis un Lelde Ceriņi
Aivis un Lelde Ceriņi Foto: TVNET

Par vienu no pašmāju saskanīgākajiem pāriem tiek dēvēti TV un pasākumu vadītāji Aivis un Lelde Ceriņi. Taču izdevumam "Ieva" Lelde atklāja, ka abi ir karstasinīgi un "pasprēgā diezgan daudz".

Kā zināms, Ceriņu ir pāris ir kopā 10 gadus, no tiem trīs laulībā. Pāris ir vecāki diviem bērniem - meitai Adelei, kura pasaulē nāca 2019. gada nogalē, un dēlam Francim, kurš piedzima šā gada augustā.

Vaicāti, par ko pāris strīdas, Lelde izdevumam "Ieva" atklāja: "Mēs esam karstasinīgi un pasprēgājam diezgan daudz. Strīdi jau nesākas no kaut kā liela, tie ir mazie ikdienas sīkumi, kas sakrājas pa pilienam – tevi kaitina tas un kaitina tas, tu otram vairākas reizes kaut ko lūdz un atkārto, bet viņš atkal dara pa savam, un vienā brīdī tu nevari vairs izturēt.

Iekšējs nemiers bija par to, kā tiksim galā, kad būs bērni. Taču tagad ir pat labāk, jo esam iemācījušies strīdēties konstruktīvāk, esam kļuvuši piekāpīgāki, piezemējuši balss toni.

Protams, tas ir jāmācās visu dzīvi – sarunāties, nevis strīdēties."

Lelde uzsver, ka arī viņiem mājsēdē nav gājis viegli. "Ļoti grūts bija šis mājsēžu laiks. Bija tāda spilgta epizode – par kaut ko tik ļoti sastrīdējāmies, ka gribēju vienkārši tikt ārā no mājas, ieelpot svaigu gaisu. Noskrēju lejā, ielecu mašīnā, tūliņ braukšu, bet – sapratu, ka vairs nedrīkstu nekur doties, jo jau sākusies komandantstunda. Man birst asaras, esmu spiesta ar nokārtu galvu iet atpakaļ dzīvoklī, kur pretī ir vīrs ar uzvaras smaidu."

Lelde uzsver, ka strīdiem tiek pāri, dodoties pie dabas un braucot uz laukiem - tas esot veids, kā palaist vaļā liekās emocijas.

Pilnu interviju ar Leldi Ceriņu lasiet žurnāla "Ieva" 24. novembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu