Jaunu singlu izdevusi dziedātāja Dārta Stepanova

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Dārta Stepanova
Dārta Stepanova Foto: publicitātes

Jaunu singlu "Brīnumzeme" izdevusi jaunā, talantīgā dziedātāja Dārta Stepanova. Mūziku tam sacerējis Valters Pūce, bet vārdus – Patriša (Patrisha). Šis ir jau otrais singls, kas tapis sadarbībā ar Valteru Pūci un domāts kā loģisks turpinājums vasaras radiohitam "Tālāk jāiet".

Dziesmas ierakstā piedalījās vijolnieks Aleksejs Bahirs, pianists Dainis Tenis, basģitārists Edvīns Ozols, bundzinieks un elektronisko instrumentu pārzinātājs Artūrs Jermaks, ķeltu arfas spēlētāja Ilze Grunte un kontrabasiste Alise Broka.

"Šāds mūziķu sastāvs ar izcilu spēlētprasmi jauno dziesmu padarījis īpaši maģisku un piesātinātu," saka Valters Pūce, kurš sadarbībā ar Arturu Jermaku ir arī singla producents. "Rakstot mūziku "Brīnumzemei", popmūzikas žanrā vēlējos iekļaut arī orķestrālu skanējumu."

"Jau izdzirdot Valtera sarakstīto mūziku bez dziesmas teksta, man uzreiz kļuva skaidrs, ka tā ir par sapņiem," turpina Dārta. "Ar Patrišu ātri nonācām pie idejas, ko vēlamies ar šo dziesmu pateikt, – dzīvē ne vienmēr viss notiek tā, kā iecerēts, un tādos brīžos mēdzu patverties savos sapņos, jo tajos jūtos droši un pārliecināti. Šī ir dziesma par manām dziļākajām sajūtām."

Jaunais singls tapis divās studijās – “Auss” un “Marana Productions”. Tam radīts arī vārdu videoklips. Dziesmas pēcapstrāde veikta Somijā. Miksu veidojis Jesse Vainio, bet māsterversiju – Svante Forsbäck.

Jaunais singls noklausāms lielākajos mūzikas straumēšanas servisos un dzirdams labākajās Latvijas radiostacijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu