Slavenais brazīlietis Felipe pēc paziņojuma par Latvijas pamešanu devies uz Dubaiju (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijā dzīvojošais brazīliešu futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs pēc sešu gadu uzturēšanās Latvijā nu devies uz Dubaiju.

Jau vēstījam, ka šīs nedēļas sākumā Felipe Gabriels vietnē "Instagram" saviem sekotājiem paziņoja, ka viņa laiks Latvijā ir noslēdzies.

"Paldies jums. Nākamajā gadā būs septiņi gadi, kopš esmu Latvijā, bet izskatās, ka man vairs nav iespējas būt šeit. Katru gadu ir grūtāk un grūtāk dabūt dokumentus, sakārtot manu situāciju. Es dabūju oficiālu darbu un visu, kā migrācija prasa, bet beigās nesanāca un man vairs nav atļaujas dzīvot šeit. Tas ir sāpīgi, jo sešus gadus dzīvoju šeit. Ir bēdīgi tagad lidot prom. Es zinu, ka man ir vairāk lietu, ko dot. Vairāk lietu, ko darīt šeit. Bet varbūt ir laiks doties," sacīja Felipe. 

Pēc skumjā paziņojuma influenceris jau nākamajā dienā kravāja koferus un kāpa lidmašīnā, lai dotos uz Dubaiju. Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos Felipe norādīja, ka priecājas atgriezties Dubaijā un jau paspējis iepazīties ar vietējiem cilvēkiem. 

Foto: instagram/felipegabrieldsx
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu