"Viena miskaste!" Jaunā ģimenes attiecību šova vadītāji nesaudzīgi nopaļā Magoni par nevīžīgo uzņemšanu (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

29. novembrī pie skatītājiem nonāca jauns ģimeņu attiecību šovs "Ķibeles mūsmājās". Raidījuma vadītāju - juristes Ievas Brantes, "X Faktora" zvaigznes Margaritas Kolosovas un modes mākslinieka Aleksandra Pavlova - pirmais uzdevums bija doties ciemos pie šovu zvaigznes Magones. 

Magones dzīvē notikušas lielas pārmaiņas, jo no ģimenes aizgājis vīrs Žanis Šutovs.

Ekspertu trio, jau ierodoties "Avotiņu" sētā, secināja, ka teritorija izskatās tā, it kā tai būtu pārgājis pāri tornado, - visur mētājas gan mantas, gan sadzīves atkritumi.

"Protams, tādā kompānijā uzņemt viesus savā pieticīgajā zemes stūrītī ir liela uzdrīkstēšanās, es teiktu, jo skaidrs, ka būs jāuzklausa kritika. Jā, tā laukos dzīvo. Jā, tā es esmu izaugusi. Kas citu acīs ir nekārtība, haoss, bardaks vai kas, manās acīs tas nemaz tik briesmīgs un kritisks nav," attaisnojas Magone.

Pavlovs tā gan neuzskata: "Parasti gadās braukt garām lauku mājām, kur viss ir sakopts - nokrāsota ēka, kaut kāds žodziņš, puķes, akmens vai koka instalācija. Šeit - viena miskaste."

Kolorītajai Margaritai bija ko teikt arī par Magones stilu – dzejniece viesus sagaidīja ar lakatiņu galvā, kas izpelnījās Margaritas kritiku. Latgaliete sprieda, ka Magone izskatās vecāka par saviem gadiem un pat viņa savos laukos neatļautos staigāt ar šādu galvassegu:

“Magone izskatās kā ziepju fabrikas sieva,” nesaudzīgi saka Margarita.

Jau vēstīts, ka šova "Ķibeles mūsmājās" vadītāji, bruņojušies ar simtiem radošu ideju, labestīgu humoru un vienkāršu attieksmi pret dzīvi, viesosies pie ģimenēm visā Latvijā, lai ar saviem padomiem stiprinātu un palīdzētu risināt jebkuru ķibeli. Viņi ir pārliecināti – tā vietā, lai sūrotos, dzīve jāņem savās rokās, jāķeras pie lietas un jāsāk ar kaut mazumiņu, lai maziem solīšiem panāktu patīkamas pārmaiņas.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu