Aleks Boldvins par traģēdiju filmēšanas laukumā: "Es nenospiedu mēlīti" (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleks Boldvins
Aleks Boldvins Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Aleks Boldvins pirmajā intervijā pēc traģiskā negadījuma filmas "Rust" uzņemšanas laukumā, kad tika nošauta sieviete, atklāja, ka viņš nemaz nenospieda ieroča mēlīti.

"Mēlīte netika nospiesta. Es to neizdarīju," intervijā ABC News sacīja Boldvins. 

Vaicāts, kāpēc viņš notēmēja ieroci uz 42 gadus veco operatori Halinu Hačinsu, ja tas nebija prasīts scenārijā, Boldvins teica: "Es nekad nevērstu ieroci pret kādu un pēc tam nenospiestu mēlīti, nekad."

Tāpat Boldvins atzina, ka viņam nav ne jausmas, kā lode nokļuva "Colt" .45 kalibra revolverī, ko viņš izmantoja filmēšanā. "Kāds ielika šaujamierocī īstu lodi. Lodi, kurai vispār nebija jāatrodas filmas uzņemšanas laukumā." Runājot par Hačinsu, Boldvins bija emocionāls un knapi valdīja asaras.

"Viņu mīlēja visi, kuri ar viņu strādāja, viņa visiem patika un tika apbrīnota," sacīja Boldvins, piebilstot, ka nespēj noticēt faktam, ka Hačinsas vairs nav. 

Jau vēstījām, ka Holivudas zvaigzne Aleks Boldvins filmas uzņemšanas laikā Ņūmeksikas štatā sašāva sievieti. Policija pavēstīja, ka vesterna filmēšanas laikā par rekvizītu izmantots šaujamierocis, no kura tika izšauts. Šāvējs bijis Boldvins. Hačinsa tika nogādāta slimnīcā, bet no gūtajām traumām mira.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu