Neraugoties uz šķiršanos, Kardašjana publiski uzliela Vestu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kanje Vests un Kima Kardašjana
Kanje Vests un Kima Kardašjana Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu uzņēmēja un realitātes šova "Keeping Up with the Kardashians" zvaigzne Kima Kardašjana nule saņēma "People’s Choice Awards" balvu kā "Gada modes ikona" un uzrunā veltīja īpašus vārdus arī savam šķirtajam vīram, reperim Kanjem Vestam.

Kardašjana uzrunā pateicās reperim par to, ka tikusi iepazīstināta ar modes pasauli. "Katru dienu jūtu prieku, ka dizaineri vēlas ar mani sastrādāties. Bija laiks manā dzīvē, kad tā nebija," sacīja 41 gadu vecā šovbiznesa zvaigzne. 

"Paldies Zakam Posenam, kurš izvēlējās man tērpu un aizveda mani uz pirmo "CFDA Awards" ceremoniju. Tik daudz lielisku dizaineru kā Rikardo [Tiski], Olivjē [Rustens], kuri man tiešām noticēja. Nu, viņus droši vien pierunāja zvans no Kanjes."

Viņa pateicās arī šķirtajam vīram. "[Paldies] Kanjem par to, ka patiesi iepazīstināji mani ar modes pasauli. Es iemīlējos modē, un mani iedvesmo ļoti daudz cilvēku. Bet atkal, šis šķiet kā sapnis, ka varu vilkt šīs apbrīnojamās drēbes, izmēģināt jaunas lietas un riskēt. Es esmu tik pateicīga!"

Kā zināms, Kardašjana un Vests, kuri ir vecāki četriem bērniem, kopš gada sākuma ir šķirti. Tiesa, Vests nesen publiski atzina, ka ir pieļāvis daudz kļūdu un vēlas atgūt savu ģimeni. Tajā pašā laikā ārvalstu mediji ziņo, ka Čikāgas reperis ir satuvinājies ar kādu modeli vārdā Vinetrija. Arī Kardašjanai izveidojušās jaunas attiecības - ar 28 gadus veco komiķi Pītu Deividsonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu