Atklāts Samantas liktenis seriāla "Sekss un lielpilsēta" turpinājumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kima Ketrela
Kima Ketrela Foto: Reuters/ScanPix

9. decembrī pie skatītājiem nonāca HBO seriāla "Sekss un lielpilsēta" (Sex and the City) turpinājums "Un tā tas laiks paiet" ("And Just Like That..."), kurā atgriežas Sāras Džesikas Pārkeres, Sintijas Niksonas un Kristīnas Deivisas tēlotās varones – Kerija, Miranda un Šarlote. 

Skatītājus šajā sezonā nepriecēs iemīļotā un ekstravagantā Samanta Džonsa (Kima Ketrela), un jau pirmajā sērijā atklājās viņas liktenis. 

Gan CNN, gan BBC publiskojuši seriāla pirmo divu sēriju apskatu un atklāj, kā tiek paskaidrota Samantas Džonsas neesamība seriālā.

Lai saglabātu intrigu, par daudziem seriāla notikumiem vēl pāragri izteikties, bet, tā kā runas par Kimas Ketrelas varones pazušanu virmo jau ilgāku laiku, tad abas recenzijas ar to arī iesākas.

Samantas neesamība tiek paskaidrota jau pirmās sērijas pirmajās minūtēs - viņa ir pārcēlusies uz Londonu darba dēļ un vairs nedraudzējas ar Keriju. 

Kerijas dialogs ir pilns zemtekstu. Kā zināms, runas par aktrišu konfliktu ārpus ekrāna virmo kopš 2017. gada - laikā, kad bija plānota "Seksa un lielpilsētas" trešā filma. Ketrela sacīja, ka kolektīvā valda toksiska vide, un uzsvēra, ka nefilmēsies “Seksa un lielpilsētas” trešajā filmā tieši tāpēc.

Jau ziņots, ka jaunās sezonas fokusā būs Kerijas, Mirandas un Šarlotes aizraujošā dzīve Ņujorkā, tagad varonēm esot jau piecdesmitgadīgām dāmām, kurām, tāpat kā iepriekš, dzīvē svarīgs ir sekss, mīlestība un draudzības saites.

Skatītāju iemīļotais seriāls aizsākās 1994. gadā, un līdz 2004. gadam tam uzņemtas sešas sezonas (kopumā 94 sērijas), stāstot par četrām draudzenēm Ņujorkā. Seriāls piedzīvoja arī divas filmu ekranizācijas - 2008. gadā tika uzņemta pirmā "Seksa un lielpilsētas" filma, kurai 2010. gadā sekoja tās otrā daļa (Sex and the City un Sex and the City 2).

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu