"Hanzas peronā" labdarības koncerts "Nāc līdzās Ziemassvētkos!"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Veronika Simoņenkova

Kultūrvietā "Hanzas perons" pirmdien, 13. decembrī plkst.19 norisināsies labdarības koncerts "Nāc līdzās Ziemassvētkos!", kura laikā muzikālās performancēs apvienosies Latvijas mākslinieki un bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām, informēja koncerta rīkotāju pārstāve Agnese Rozentāle.

Viņa pavēstīja, ka koncerta "Nāc līdzās Ziemasvētkos!" mērķis ir dot iespēju jauniešiem ar īpašām vajadzībām attīstīt un paust savus talantus un vienlaikus iepazīstināt sabiedrību ar citādo, aicinot to ieraudzīt, saprast un pieņemt kā līdzvērtīgu šīs pasaules un sabiedrības daļu.

Tradicionāli kopā ar fonda "Nāc līdzās" jauniešiem koncertā uzstāsies arī vairāki mākslinieki, Latvijas Nacionālās operas solistes Ilona Bagele, Marlēna Keine, dziedātāji Juris Vizbulis, Dainis Skutelis, Evita Zālīte-Grosa, Ivo Fomins, "Goran Gora", Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Lauris Valters, Rūta Dūduma, Katrīna Gupalo, pianiste Agnese Egliņa, perkusionists Ernests Mediņš, ģitārists Miks Akots, vokālā grupa "Framest" un grupa "The Sound Poets".

Kopā ar "Nāc līdzās Ziemassvētkos!" orķestri muzicēs brāļi Petrauski. Koncerta muzikālie vadītāji ir Rihards Zaļupe, Jānis Ķirsis un Gunārs Kalniņš.

Miks Dukurs
Miks Dukurs Foto: Veronika Simoņenkova

Koncerts norisināsies "Hanzas peronā" atbilstoši valstī noteiktajiem ierobežojumiem - drošajā jeb tā sauktajā "zaļajā" formātā, kas nozīmē, ka ieeja koncertā būs iespējama tikai ar Covid-19 sertifikātu. Biļetes iespējams iegādāties iepriekšpārdošanā "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu