"Fantazēju par viņas galvaskausa izšķaidīšanu." Internetu šokē 2009. gada intervija ar Merilinu Mensonu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Merilins Mensons
Merilins Mensons Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS

No interneta dzīlēm dienas gaismu ieraudzījusi 2009. gada intervija ar skandalozo mūziķi Merilinu Mensonu, kurā viņš atklāj, ka pēc šķiršanās no aktrises Evanas Reičelas Vudas katru dienu fantazējis par "sišanu pa viņas galvaskausu ar āmuru". 

Abu attiecības kļuva publiskas 2007. gadā, kad Vudai bija 19, bet Mensonam 38 gadi. Viņi saderinājās 2010. gadā, taču drīz pēc tam šķīrās. 

Intervijā 2009. gadā Mensons stāsta par šķiršanās sāpēm, nomāktību un sajūtu, ka Vuda ir viņu nodevusi. 

"Katru reizi, kad es viņai todien piezvanīju - es zvanīju 158 reizes -, es paņēmu žileti un iegriezu sev sejā vai plaukstās," intervijā sacīja Mensons, sakot, ka teicis viņai: "Es vēlos, lai tu fiziski redzi, ko tu esi izdarījusi."

Sūdzībā, kas tika iesniegta šī gada aprīlī saistībā ar aktrises notiekošo aizbildniecības cīņu ar bijušo vīru Džeimiju Belu ziņots, ka Mensons izteicis draudus Evanas Reičelas Vudas dēlam.

Dokumentos tika norādīts, ka Mensona draudi lika 34 gadus vecajai Vudai pastiprināt drošību savās mājās, tostarp uzstādīt ložu necaurlaidīgus stikla logus, tērauda durvis un žogu, kā arī pārcelties no Losandželosas uz Nešvilu.

"Esmu ļoti noraizējusies par mūsu bērna drošību Losandželosā. Es ļoti baidos no Mensona," sacīja Vuda. 

"Es esmu guvusi smagas fiziskas un emocionālas traumas un baidos, ka viņš [Mensons] vēlēsies atriebties par to, ka esmu liecinājusi pret viņu tiesā," sacīja Vuda.

Atgādinām, ka Mensons ir apsūdzēts seksuālā, fiziskā un emocionālā vardarbībā ne tikai pret viņa bijušo līgavu, aktrisi Evanu Reičelu Vudu, bet arī vēl vairākām sievietēm. Mūziķis izskanējušās apsūdzības noliedz.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu