"Mani viņa neinteresē." Dina Zuzāne atklāti par bijušā vīra jauno mīļoto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Miljonārs, azartspēļu zāļu saimnieks un mākslas mecenāts Jānis Zuzāns un viņa sieva, arī mecenāte un mākslas kolekcionāre, Dina Zuzāne šī gada maijā atklāja, ka nolēmuši šķirt 40 gadus ilgo laulību. Sarunā ar izdevumu "Ieva" Dina dalījās pārdomās par bijušā vīra jauno mīļoto. 

Intervijā žurnālam "Ieva" Dina Zuzāne pastāstīja, kā bauda brīvas sievietes statusu un kā tiek galā ar šķiršanās sāpēm.

"Manai draudzenei nesen nomira vīrs, un tad es viņai teicu: es pat nezinu, kurai no mums ir smagāk. Vienā situācijā tu pēkšņi zaudē cilvēku, kas tev visu mūžu bijis tuvs un mīļš, bet otrā tu arī zaudē cilvēku, bet tev vēl piedevām ir aizvainojums un sāpe. Kas ir smagāk? Šķiršanās ir maza nāve, tā tas ir. Bet viss jau dzīst," sacīja Dina. 

Zuzāne atklāja, ka svētkus tomēr joprojām svin visi kopā, tas bijis bijušā vīra lēmums.

Uz jautājumu, vai Dina plāno pieņemt jauno Zuzāna draudzeni, sieviete atbild noliedzoši: "Man nav viņa jāpieņem. Uz mani tas neattiecas. Ja pēc tam nāks kāda cita, viņu es vēl varētu pieņemt, bet šo sievieti ne.

Mani viņa neinteresē. Un ar neinteresantiem cilvēkiem es netiekos. Man ir savi principi."

Jānis un Dina Zuzāni maija izskaņā paziņoja par šķiršanos pēc 40 gadu kopdzīves. "Esam vienojušies, ka pēc šķiršanās paliksim labi draugi, jo mūsu laulībā ir dzimušas divas meitas," norādīja Zuzāns.

Zuzānu pāris apprecējās 1986. gada janvārī, bet abu attiecības sākušās jau krietni agrāk. Abu laulības dzīvē ir dzimušas divas meitas - Elīna Janevica un Kristīne Zuzāne.

Pēc šķiršanās Jānis Zuzāns sācis jaunas attiecības, kuras neslēpj gan publiskos pasākumos, gan savos sociālajos tīklos.

Pilnu interviju ar Dinu Zuzāni lasi žurnāla "Ieva" jaunākajā izdevumā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu