Biroju kompleksa "Verde" pirmajai ēkai pabeigti apjomīgākie būvdarbi

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Biroju kompleksa "Verde", kas atrodas Skanstes un Hanzas ielas krustojumā, pirmās ēkas celtniecībā pabeigti apjomīgākie būvdarbi, aģentūrai LETA pavēstīja projekta attīstītāja "Capitalica Asset Management" pārstāvji.

Pirmajai no divām biroju ēkām jau uzbūvēti visi 11 stāvi, pazemes autostāvvieta un pabeigta jumta nesošā konstrukcija, līdztekus pabeigti arī fasādes darbi pirmajiem pieciem stāviem, kur jau sākušies iekšdarbi.

"Verde" būvniecības procesu pēc tā attīstītāja Lietuvas kompānijas "Capitalica Asset Management" pasūtījuma vada "SBA Group" meitasuzņēmums "Notus Developers", bet projekta ģenerālbūvnieks ir būvkompānija SIA "Velve".

Foto: Publicitātes foto

Saskaņā ar plānu biroju kompleksa "Verde" pirmās ēkas būvniecībai ar kopējo platību gandrīz 23 000 kvadrātmetri jānoslēdzas 2022.gada vasarā, kad tā tiks atvērta vietējā un starptautiskā kapitāla nomniekiem. Par otrās ēkas būvniecību attīstītājs informēs atsevišķi.

"Verde" biroju kompleksa būvniecībā tiks investēti vairāk nekā 65 miljoni eiro, no kuriem 22 miljonu eiro kredītu piešķīra Eiropas Investīciju banka (EIB), kas apstiprināja finansējumu no cīņai ar klimata pārmaiņām paredzēto investīciju paketes.

Projekta attīstītājs un investors ir uzņēmums "Capitalica Asset Management", kas ietilpst Lietuvas daudznozaru uzņēmumu grupā "SBA Group".

"Capitalica Asset Management" ir Lietuvas ieguldījumu pārvaldes uzņēmums, kas attīsta un pārvalda komerciālos nekustamos īpašumus visā Baltijā. Tas pārvalda aktīvus vairāk nekā 43 000 kvadrātmetru platībā un teju 90 miljonu eiro vērtībā.

"SBA Group" ir viena no Lietuvas lielākajām daudznozaru uzņēmumu grupām, kas strādā nekustamo īpašumu attīstības, mēbeļu, tekstilizstrādājumu un moduļu māju būvniecības nozarēs. "SBA Group" attīstīto nekustamo īpašumu portfelī ir "Green Hall" Vilņas centrā, "Kaunas Dokas" un "Kaunas Plaza" Kauņā. "Verde" ir pirmais "Capitalica Asset Management" un "SBA Group" projekts Latvijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu