Ieva Segliņa par attiecībām ar Arturu Krūzkopu: Es nevaru iedomāties būt kopā ar citu aktieri!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Arturs Krūzkops un Ieva Segliņa
Arturs Krūzkops un Ieva Segliņa Foto: LETA/TVNET kolāža

Dailes teātra aktrise, Spēlmaņu nakts balvas ieguvēja par Raiņa lomu izrādē "Smiļģis" Ieva Segliņa intervijā žurnālam "Ieva" atklāj savu un vīra, Latvijas Nacionālā teātra aktiera Artura Krūzkopa iepazīšanās stāstu.

Segliņa, kura iepriekš teikusi, ka nevarētu iedomāties būt kopā ar citas profesijas cilvēku, jaunākajā intervijā smejoties atzīst:

"Es arī nevaru iedomāties būt kopā ar citu aktieri!"  

"Ir laimīgi sakritis, ka esmu kopā ar aktieri, kurš ir līdzīgi domājošs un jūtošs, un laikam tāpēc ir tik viegli, ka mums ir vienādas vērtības šajā profesijā," izsakās aktrise.

Atminoties abu iepazīšanās stāstu, viņasprāt, abi viens otrā ieskatījās vienlaikus. "Vēl pirms mēs jutām, ka kaut kas nav tīrs, gājām skatīties viens otra izrādes. Bijis tā, ka rakstīju ziņas viņam, lūdzot sagādāt biļeti uz teātri, un viņš man rakstīja, ka dzirdējis labas atsauksmes par mani, piemēram, par Oņeginu un manis tēloto Tatjanu, ka viņš ļoti priecājas par mani… Tā tikāmies, tikāmies un satikāmies."

Tāpat aktrise uzsver, ka abi "vienlīdzīgi iet pa dzīves posmiem": "Ne es viņam radu satricinājumus ar priekšlikumiem par kādām lietām, ne viņš man."

Kā zināms, Ieva un Arturs apprecējās 2016. gada jūlijā, un pirms kāzām abi bija kopā aptuveni trīs gadus. 2018. gadā pasaulē nāca pāra pirmā atvase - dēls vārdā Alberts.

Pilnu interviju ar aktrisi Ievu Segliņu lasiet žurnāla "Ieva" 22. decembra numurā!

Foto: ikgadējā "Spēlmaņu nakts" ceremonija

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu