Video ⟩ [Ex] da Bass: Dīdžejošana ir smags darbs, tas nav tikai "patusēt ar babiņām un iedzert dzērienu" (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Radio Superhits Youtube šovā “Manas dzīves SuperHits” populārais pašmāju dīdžejs [Ex] da Bass jeb Mareks Dainis ieskicē, ka viņa darbības joma nebūt nav tikai izklaide un atpūta, bet gan prasa nopietnu attieksmi un gatavošanos.

“Tev visu laiku ir jāgatavojas, jābūt formā, tev ir jāmeklē mūzika, jāveido seti, jākomunicē ar medijiem un jābūt vienkārši foršam džekam, ja kāds uz ielas paprasa autogrāfu, un, lai tiktu līdz tam “foršam džekam”, ir jāiegulda ļoti, ļoti daudz darba, enerģijas un laika”.

Tāpat sarunā dīdžejs atklāj epizodes no karjeras pirmsākumiem, kad pats zīmēja afišas, meklēja vietas, kur uzstāties, kā arī par pirmajām DJ pieredzēm naktsklubos, esot vēl pusaudzim.

Sarunu šova “Manas Dzīves Superhits” jaunās sērijas skatāmas katru ceturtdienu EHR mājas lapā, YouTube kanālā un EHR mobilajā aplikācijā. Tās ir atklātas un izklaidējošas sarunas par mūziku, dzīvi un likteņa pavērsieniem ar Latvijā ievērojamām personībām, ko pavadīs superhiti, kas bijuši līdzās viņu dzīves nozīmīgākajos brīžos. Kādi bija šie brīži un kā tie ietekmēja viesu dzīves, un ko no tiem varam mācīties mēs, to ik nedēļu noskaidro šova vadītājs Valdis Čirksts.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu