Valdis Melderis: Pasakot "jā" citiem, tu pasaki "nē" sev

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Pasākuma vadītājs Valdis Melderis
Pasākuma vadītājs Valdis Melderis Foto: Ieva Leiniša/LETA

Viesojoties sarunu šovā “Kad viņas satiekas,” pasākumu vadītājs un radio ētera personība Valdis Melderis atklāja, cik svarīgi nezaudēt sevi attiecībās un atgādina, ka nemitīga izdabāšana otram var novest pat nesaskaņām.

“Ja pazaudē to kodolu, kura dēļ otrs tevi interesēja, cauri ir. Ik reizi, kad kādam liekas – darīšu, kā otrs vēlas un tad viņš mani vairāk mīlēs, tās ir muļķības. Tu izdarīsi visu, ko otrs vēlas, pazaudēsi sevi un otram vairs nebūsi vajadzīgs,” viedu padomu sniedz Valdis.

Viņš atklāti saka, ka viņa attiecības ar sievu gadu laikā kļuvušas tikai interesantāks. “Viņa darīja visu, ko viņa gribēja un bija dulla” – tieši tas savulaik Valda uzmanību piesaistīja savā izredzētajā.

Runājot par attiecībām, Melderis atzīst, ka mīlestība gluži kā labs vīns laika gaitā kļūst tikai spēcīgāka: “Sākumā strādā tīrā ķīmija – tā ir kaislība, ne mīlestība. Bet labā lieta ir tāda, ka ar laiku kaislība pāraug mīlestībā, draudzībā, komandas sajūtā…”

Šobrīd, raugoties, kā meitas izaugušas, Valdis Melderis novērojis: “Pats foršākais – kad es dzirdu savas meitas, runājot mammas vārdiem, tikai šoreiz jau veltot šos vārdus mammai, piemēram, dodot padomus virtuvē. Skatos un priecājos, kā mani bērni kļūst pieauguši.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu