Publicēts pirmais prinča Harija un Meganas meitiņas foto

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Princis Harijs un Megana Mārkla
Princis Harijs un Megana Mārkla Foto: MICHELE SPATARI/AFP/ Scanpix

Šī gada 4. jūnijā piedzima Lielbritānijas prinča Harija un viņa dzīvesbiedres Meganas otrā atvase – Lilibeta Diāna. Pasaule īsi pirms svētkiem ieraudzījusi arī pirmo oficiālo Saseksas hercogu meitiņas foto.

Kā vēsta britu raidsabiedrība BBC, pirmais oficiālais foto ir kā svētku sveiciens no ģimenes. Foto redzama gan pāra otrā atvase, gan arī abu puisēns Ārčijs, kurš piedzima 2019. gada maijā.

To savos sociālajos tīklos nav publicējis ne britu karaļnams, ne arī princis Harijs un Megana. Ar ģimenisko foto savos sociālajos tīklos padalījies fotogrāfs Aleksijs Ļubomirskis. Viņš arī iemūžināja ģimeni citos svarīgos dzīves notikumos - viņš bija fotogrāfs gan saderināšanās fotosesijā, gan kāzās. Tagad viņš iemūžinājis arī ģimeni īpašā fotosesijā, kurā beidzot pasaulei parādīta mazā Lilibeta Diāna.

"Šis ir rets un īpašs projekts, kurā man paveicies piedalīties. Man bija iespēja turpināt šo stāstu par viņu ģimeni," savā "Instagram" profilā rakstīja Ļubomirskis.

Kā savā "Instagram" kontā atzīst fotogrāfs, iemūžināt karalisko ģimeni viņam ir liels pagodinājums. Fotogrāfs uzteic, ka šī fotosesija ar Saseksas hercogiem viņam bija jauka pieredze. "Jūtos priviliģēts, ka varēju viņus iemūžināt," tā Ļubomirskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu