Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Pārsteigums picas kastē – Didrihsone atklāj, kā vīram paziņojusi par grūtniecību (2)

Elīna Didrihsone
Elīna Didrihsone Foto: instagram/didrihsoonee

Skandalozā influencere, uzņēmēja un apģērbu veikala "Butterfly" saimniece Elīna Didrihsone, kura 22. decembrī paziņoja, ka gaida savu pirmdzimto, beidzot saviem sekotājiem atklājusi, kā savu vīru Nauri informējusi par gaidāmo mazuli. Izrādās - viņa šo vēsti uzrakstījusi uz picas kastes.

Šonedēļ Didrihsoni savā privātajā "Instagram" kontā publicēja bildes un video ar krāšņu fotosesiju, kurā viņi paziņoja par gaidāmo mazuli. "Esmu stāvoklī! 10 nedēļiņas ir mūsu ģimenes laimei," vēstīja Elīna. Taču viņa vairākas dienas neatklāja, kā tieši vīram paziņojusi brīnišķīgos jaunumus.

24. decembrī viņa savā "Instagram" publicēja video, kurā Naurim paziņots, ka viņš kļūs par tēti. Jaunumus viņa paziņojusi novembra sākumā – ceļojumā Tenerifē.

Didrihsone paziņojumam piegājusi ļoti radoši, turklāt tā, ka vīrs pat nenojautis, kas viņu sagaida. Kā saviem sekotājiem stāsta uzņēmēja, viņa ierosinājusi vīram doties uz pludmali, kur abi bija pirms pieciem gadiem. Tieši šajā pludmalē abiem bija medusmēneša fotosesija. Uzņēmēja ierosinājusi sabildēties pludmalē – gluži kā pirms pieciem gadiem.

"Braucām mašīnā gar piekrasti, pamanīju picēriju. Piestājām," klāsta uzņēmēja. Viņa aizgājusi pasūtīt picu, bet vīrs palicis mašīnā. "Paņēmu vienu kasti ar gaļas picu un vienu veģetāro priekš mūsu meičuka, kas mums bija līdzi. Zināju, ka Nauris gribēs iekost uzreiz, bet to picu, uz kuras rakstīts veģetārā – pat nevērs vaļā! Un tā arī notika!" stāsta Didrihsone. Picērijā viņa uzrakstījusi uzrakstu uz kastes vārda: Nauri, mīļais, tu kļūsi par tēti!

Nauris atvēra vaļā picas kasti, bet tur uz vāka viņu sagaidīja sievas uzraksts par gaidāmo mazuli. Viņa Naurim vēl rādīja trīs grūtniecības testus, kas apstiprināja – ģimenē būs mazulis.

Uz augšu