Vēl kāda aktrise iebildusi pret "Seksa un lielpilsētas" turpinājumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

9. decembrī pie skatītājiem nonāca HBO seriāla "Sekss un lielpilsēta" (Sex and the City) turpinājums "Un tā tas laiks paiet" ("And Just Like That..."), kurā atgriežas Sāras Džesikas Pārkeres, Sintijas Niksones un Kristīnas Deivisas tēlotās varones – Kerija, Miranda un Šarlote. Skatītājus šajā sezonā nepriecē iemīļotā un ekstravagantā Samanta Džonsa (Kima Ketrela), un nu kļuvis zināms, ka vēl kāda aktrise no iemīļotā četrinieka varēja neparādīties uz lielajiem ekrāniem.

Kā izrādās, Mirandas lomas atveidotāja Sintija Niksone sākotnēji iebildusi pret seriāla turpinājuma uzņemšanu. 

Viņa par ideju uzzināja no kolēģes Sāras Džesikas Pārkeres un jaunākajā intervijā atzīst, ka viņai bija nopietni iebildumi pret atgriešanos Mirandas tēlā.

"Tas bija ļoti sarežģīts lēmums. Es patiešām nedomāju, ka piekritīšu - es to negribēju. Bet jo vairāk es runāju ar Sāru Džesiku, Maiklu Patriku Kingu un Kristīnu Deivisu, par lietām, bez kurām nevarētu atgriezties - reālas pārmaiņas seriāla daudzveidības trūkuma ziņā - viņi piekrita," intervijā "Herald Sun" atklāj Niksone.

"Mani pārsteidza tas, cik cītīgi visi klausījās un cik labi mēs sadarbojāmies, lai ne tikai "izdekorētu" māju, bet gan uzbūvētu pilnīgi jaunu māju — kurā būtu gan mēs, gan arī jaunie varoņi."

"Seriāla varonēm ir 55 gadi, tātad, viņām ir menopauze. Un par menopauzi ir daudzu joku, kam noteikti ir arī nepatīkami aspekti. Bet tas ir laiks, kad sievietes ir pavadījušas gadu desmitus, rūpējoties par citiem cilvēkiem un atkal var koncentrēties uz sevi - kas es esmu, kas es gribu būt? (..) Es ļoti lepojos ar oriģinālo seriālu — neskatoties uz to, ka tas reizēm ir nedzirdīgs attiecībā uz rasi un dzimumu — un būšana Mirandai gadu gaitā man ir pavērusi tik daudz lielisku lomu, taču, jo tālāk es attālināšos no Mirandas, jo labākas tās kļūs, jo cilvēki ir pārstājuši domāt par mani kā tikai par vienu varoni," tā Niksone.

Jau vēstīts, ka jaunās sezonas fokusā būs Kerijas, Mirandas un Šarlotes aizraujošā dzīve Ņujorkā, tagad varonēm esot jau piecdesmitgadīgām dāmām, kurām, tāpat kā iepriekš, dzīvē svarīgs ir sekss, mīlestība un draudzības saites.

Skatītāju iemīļotais seriāls aizsākās 1994. gadā, un līdz 2004. gadam tam uzņemtas sešas sezonas (kopumā 94 sērijas), stāstot par četrām draudzenēm Ņujorkā. Seriāls piedzīvoja arī divas filmu ekranizācijas - 2008. gadā tika uzņemta pirmā "Seksa un lielpilsētas" filma, kurai 2010. gadā sekoja tās otrā daļa (Sex and the City un Sex and the City 2).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu