Britnija Spīrsa jaunajā gadā atbrīvojas no nevēlamiem cilvēkiem, tostarp atseko māsai "Instagram"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimija Linna un Britnija Spīrsas
Džeimija Linna un Britnija Spīrsas Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa jauno gadu sākusi ar sociālo tīklu sakārtošanu un atsekošanu nevēlamiem cilvēkiem, tostarp savai miesīgai māsai.

Vērīgākie pamanījuši, ka Britnija vairs neseko savai 30 gadus vecajai māsai Džeimijai Limnai Spīrsai.

Spīrsa pašreiz seko vien 46 cilvēkiem, iekļaujot savu līgavaini Semu Asgari, Parisu Hiltoni, Selēnu Gomesu, Mailiju Sairusu, Lēdiju Gāgu un Madonnu, kuri pauduši atbalstu #FreeBritney kustībai. 

Kā zināms, 18. janvārī klajā nāks Džeimijas Linnas memuārs "Lietas, kuras man vajadzēja pateikt" (“Things I Should Have Said”). Ziņots, ka Britnijas māsa nomanīja grāmatas nosaukumu pēc tam, kad saņēma kritiku no dziedātājas faniem. Memuārs sākotnēji tika saukts "Man jāatzīstas" (I Must Confess), kas ir rindiņa no Britnijas Spīrsas 1998. debijas singla “…Baby One More Time”.

Par māsu Britnijas un Džeimijas Linnas "salauztajām" attiecībām tiek runāts kopš pērnā gada jūnija, kad dziedātāja vēlējās iesūdzēt tiesā savu ģimeni par "apkaunojošo un pazemojošo" aizbildniecību.

Jau ziņots, ka 2021. gada novembrī tika izbeigta aizbildniecība, kurā popmūzikas zvaigzne Britnija Spīrsa bija atradusies 13 gadus. Britnijai aizbildniecība tika noteikta pēc viņas nervu sabrukuma 2007. gadā, kad dziedātāja uzbruka kāda paparaci automobilim degvielas uzpildes stacijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu