Video ⟩ Rūgts! Boksa šovā negaidīti izskan bildinājums

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju šova "Boksa akadēmija" fināla dalībnieks Mairis pārsteidzis skatītājus un pārējos dalībniekus, publiski bildinot savu draudzeni. 

Neilgi pirms "Boksa akadēmijas" sporta nometnes Mairis bija palicis vecpuiša statusā, taču pēc atgriešanās vīrietis no jauna iekarojis bijušās draudzenes sirdi un saņēmies dāmu bildināt. 

Komandas kapteinis Kristaps Zutis pievienojies Mairim svarīgā notikumā - saderināšanās gredzena izvēlēšanās dienā. Kā skaidro Mairis, šis būs trešais saderināšanās gredzens, ko viņš plāno pasniegt draudzenei. Pirmais gredzens netīšām ticis pazaudēts.

"Tad nopirku otro, bet "beidzās termiņš", jo viņas mamma teica, ka gada laikā jāapprecas. Pagāja divi, trīs gadi. Man ir ļoti svarīgi, lai viņai šis gredzens ļoti patīk, lai viņa ir laimīga un priecīga. Kāzas es plānoju tuvākajā laikā un jāpaspēj termiņā," sacīja satrauktais Mairis.

Mairis kopā ar Lindu ir apmēram piecus gadus, tomēr pāris vasarā pašķīrās, jo Linda neesot gribējusi dzīvot galvaspilsētā. Pēc boksa šova abi attiecības tomēr atjaunojuši.

"Vai tu nāksi pie manis par sievu līdz mūža galam?" jautāja Mairis, nometies uz viena ceļa. "Nākšu!" apstiprināja Linda. 

"Es zināju, ka tas būs, bet to, ka tas būs šādi, noteikti nē," atzina Maira saderinātā.

Vairāk uzzini video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu